I går fik vi "Pull Pork". Godt nok lavet i ovnen, men ikke ringere af den grund. Jeg havde den i ovnen i ca. 9 timer ved 160 gr.
Måske jeg lige skal forklare ordentlig. Skal man lave en RIGTIG Pull Pork, skal det være på Weberen, og så kan man med fordel følge Gastromand's opskrift.
Min er i "", fordi det ikke er lavet helt korrekt. Jeg havde en nakkekam, som fik en gang salt og peber og selvfølgelig ramsløg. Så kom den i ovnen i 9 timer ved 160 gr. I bunden af bradepanden kom der vand og rødvin, så der var til en rigtig god sovs. For vi skulle nemlig have kødet med tilbehør den første dag.
2 kvarte lilla spidskål blev dryppet med ahornsirup og lidt feta stukket ind hist og pist.
Ind i ovnen med dem i ca 15 min. Jeg kom lidt staniol over, så de ikke blev brankede.
Lilla broccoli i små buketter og gulerodstern blev blancerede.
I dag fik vi så hjemmebagte burgere med resten af grisen i. Husk grillsaucen/barbecue sauce til.
Jeg lavede en Coleslaw til:
½ lilla spidskål
3-4 gulerødder
2 stængler blegselleri
100 gr. mayonnaise
200 gr. creme fraiche
1 spsk. dijon sennep<
salt, peber, sukker
Riv gulerødder, spidskål og blegselleri på den grove side af råkostjernet. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.
De revne grøntsager vendes i dressingen og det hele sættes på køl. Den må gerne stå og trække i en times tid.
ellen
Det kan jeg også love dig at det er. Det er bedre end flæskesteg. Og jeg glæder mig til at skulle prøve det på Weberen.
Claus
Lyder godt nok lækkert det pull pork , det skal da prøves en gang ved lejlighed