• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Kødretter

"Pull Pork" & burger

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

I går fik vi "Pull Pork". Godt nok lavet i ovnen, men ikke ringere af den grund. Jeg havde den i ovnen i ca. 9 timer ved 160 gr.

Måske jeg lige skal forklare ordentlig. Skal man lave en RIGTIG Pull Pork, skal det være på Weberen, og så kan man med fordel følge   Gastromand's opskrift.

Min er i "", fordi det ikke er lavet helt korrekt. Jeg havde en nakkekam, som fik en gang salt og peber og selvfølgelig ramsløg. Så kom den i ovnen i 9 timer ved 160 gr. I bunden af bradepanden kom der vand og rødvin, så der var til en rigtig god sovs. For vi skulle nemlig have kødet med tilbehør den første dag.

2 kvarte lilla spidskål blev dryppet med ahornsirup og lidt feta stukket ind hist og pist.
Ind i ovnen med dem i ca 15 min. Jeg kom lidt staniol over, så de ikke blev brankede.

Lilla broccoli i små buketter og gulerodstern blev blancerede.

I dag fik vi så hjemmebagte burgere med resten af grisen i. Husk grillsaucen/barbecue sauce til.

Jeg lavede en Coleslaw til:
½ lilla spidskål
3-4 gulerødder
2 stængler blegselleri
100 gr. mayonnaise
200 gr. creme fraiche
1 spsk. dijon sennep<
salt, peber, sukker

Riv gulerødder, spidskål og blegselleri på den grove side af råkostjernet. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.

De revne grøntsager vendes i dressingen og det hele sættes på køl. Den må gerne stå og trække i en times tid.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Kartoffelkager og hamburgerryg

Brændenælde-Frikadeller

Biscotti – italienske småkager

Marineret Gris

Ny ostebog har ingen sydvestjyske huller

Hvide Asparges og Spansk Skinke

Fotokursus hos Fru. Knips

Efterårsferie

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. ellen

    april 08, 2012 at 7:35 pm

    Det kan jeg også love dig at det er. Det er bedre end flæskesteg. Og jeg glæder mig til at skulle prøve det på Weberen.

    Svar
  2. Claus

    april 08, 2012 at 4:13 pm

    Lyder godt nok lækkert det pull pork , det skal da prøves en gang ved lejlighed

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.