MADBLOG & LIVSSTIL

Efter et super besøg hos dejlige mennesker i Hinnerup, tog vi videre til Århus. Ja vejen gik selvfølgelig også lige forbi Ikea, men der var mange andre der havde samme idé som os. Vi fandt hurtigt det vi manglede (selvom jeg altid mangler en hel del mere når jeg ser det), og så tog vi en tur ind på gågaden i Århus. Vejret var jo rigtig dejlig, i hvertfald de steder hvor solen skinnede og der var læ. Men hold da helt op, så mange mennesker der var i Århus. Gågaden var faktisk sort af mennesker.

Frokost skulle selvfølgelig indtages på den populære og også rigtig gode Tapas bar CANBlau. Vi sad ved vinduet, i solen, hvilket var dejligt, men gjorde så også, at billederne ikke er blevet de bedste. Men hovedsagen var jo også, at vi nød solen og i aller højeste grad de lækre retter der blev serveret.

Som CANBlau selv opfordrer til, valgte vi 4 kolde og 3 varme tapasretter, som vi delte. Så fik vi smagt lidt forskelligt.

 • PANKO REJER, SPRØD SALAT, PEBERFRUGT OG KOLD “CEASAR” DRESSING
  Lækker og sprøde rejer med en sprød og tilpas krydret salat. Peberfrugten som var i strimler med ost ovenpå var rigtige gode til rejerne.

 • RØGET LAKS MED RØDBEDE, YOGURT, BASILIKUM OG EUCALYPTUS
  Fine tykke skiver røget laks. Frisk rødbede skåret i tynde strimler. Yoghurten var frisk til, men kunne godt have smagt lidt mere af basilikum.

 • FOIE-GRAS TERRINE MED MANDEL OG ÆBLE
  Helt igennem fantastisk. En foie-grais der virkelig smager af noget og var helt perfekt sammen med den let syrlige æblemos og mandlerne.

 • PATATAS BRAVAS (SPRØDE KATORFLER)
  Kartoflerne var gode og sprøde, men ellers ikke noget særligt. Men smagte rigtig godt sammen med de andre varme retter.

 • GRILLET SORTFODSFILET MED SURKÅL OG SENNEPS SAUCE
  Surkålen var bare god, ikke for sur men lige tilpas. Derimod var jeg ikke så vild med fileten. Den var lidt drøj at tygge, kunne godt have været lidt mere mør.

 • PERLEHØNEBRYST MED RABARBER OG FOIE GRAS
  Igen en helt fantastisk ret. Mør og saftig bryst, og med en rabarber og Foie Gras der passede ´perfekt til kødet. Den ret skal der eksperimenteres med her hjemme.

 • MINI BRIOCHE BURGER MED GRILLET ALBONDIGAS OG ASIER
  Egentlig ikke noget særligt, men man kan ikke andet end synes de små burgere, er noget så nuttede. De er nok ikke mere end 5 cm i diameter, men med en rigtig grillet bøf i og lidt dressing. Det er da miniature nutterier 🙂

Desserten sprang vi over, fordi vi bagefter skulle besøge vores søn og svigerdatter, og der ventede der kage.

Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på CANBlau. Der skal helt sikkert prøves flere af de lækre retter.

Hos Jonas og Jeanne, fik vi en fantastisk lækker jordbærtærte med marcipan, chokolade, flødeskum og store fine jordbær. En skøn dessert og så med en god kop kaffe til. Mums.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter