• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Små Retter » ÆggeLasagne

ÆggeLasagne

Udgivet: 31. jul. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En æggekage er bare god. Sådan en med nye kartofler, tomater og masser af purløg. Men jeg havde ingen af delene i dag, så istedet blev det til en lidt anderledes æggekage, som absolut bliver lavet igen. Det blev til en æggekage med lasagneplader imellem. Pølserne kan nemt udskiftes med bacon eller skinke, og der kan kommes forskellige grøntsager i. Bare igang med fantasien.

Æggelasagne
10 æg
1 dl mælk eller fløde
1½ tsk salt
et kværn peber
4 gode pølser
lasagneplader
friske eller frosne spinatblade
revet ost
rasp

Pisk de hele æg sammen med mælk eller fløde, salt og peber. Skær pølserne i skiver. Smør et ildfast fad og kom læg lasagneplader, spinat, pølser,æggemasse og lidt revet ost i fadet. Gentag til det hele er brugt. Lige som en lasagne.

Øverste plade drysses med ost og rasp, og der kan kommes et par smørklatter på toppen inden den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min, eller indtil æggemassen er stivnet.

Server med salat og ketchup. Ketchup hører altså til her 🙂

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Julemarked i Odense

Svamperissotto - cremet og lækker

Havevandring på Tøndervej

Nørregades smørrebrød med Hønsesalat

Pastakurve med Fyld

Kødsovs og pasta med krydderurter

Ingefærkager eller Ginger Nuts

Kagemand til fødselsdag

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Mathilde

    august 05, 2015 at 7:13 pm

    Jeg elsker salagne

    Svar
    • Ellen

      august 10, 2015 at 4:28 pm

      Lasagne er også dejlig, men min æggelasagne er langt fra den originale, men bestemt lækker.

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.