Karlsens Krydderier & bog af Claus Holm

Karlsens Krydderier & bog af Claus Holm

Karlsen´s krydderier er 6 unikke krydderi blandinger som ikke kun pirrer dine smagsløg. De 6 blandinger er sammensat efter opskrift af TV kokken Claus Holm og er tænkt i surt, sødt,  salt og bittert, samt en grundsmag. Dette gør dem helt unikke, da de er enkle sammensatte men med fokus  på smag, der vil gøre, at de kan bruges i mange af smags universets muligheder.  Krydderierne er helt unikke til fisk, stegen og grillen, prøv dem over salaten og i pastaen, det er kun fantasien, der sætter grænser. Karlsen har kun lagt bunden, drys det over brødet, bland det i dit rugbrød eller prøv et drys over ægget.

Jeg bruger det dagligt, på den ene eller anden måde. Maden får et pift med krydderierne, som er sammensat så de giver en smagsoplevelse hver gang.

Karlsens Krydderier kan man købe online i e-deli.dk , hvor man også kan købe mange andre specialiteter og økologiske varer fra Danmark og hele verden.

Du kan være den heldige og vinde 2 af KARLSENS KRYDDERIER +  bogen “KÆRLIGHED, KANT OG SMAG” af Claus Holm.
Aksel Karlsen har sponsoreret gevinsten.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot – i kommentarfeltet herunder –  skrive navnet på det krydderi, som du bruger oftest i dit køkken. Eller skriv en kommentar på Facebooksiden. Dit navn er også nok.
PS. Behøves ikke være fra Karlsen.

Vinderen findes onsdag d. 1. august 2012!

Print

16 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*