• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Livsstil » Inspiration » Karlsens Krydderier & bog af Claus Holm

Karlsens Krydderier & bog af Claus Holm

Udgivet: 18. jul. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Karlsen´s krydderier er 6 unikke krydderi blandinger som ikke kun pirrer dine smagsløg. De 6 blandinger er sammensat efter opskrift af TV kokken Claus Holm og er tænkt i surt, sødt,  salt og bittert, samt en grundsmag. Dette gør dem helt unikke, da de er enkle sammensatte men med fokus  på smag, der vil gøre, at de kan bruges i mange af smags universets muligheder.  Krydderierne er helt unikke til fisk, stegen og grillen, prøv dem over salaten og i pastaen, det er kun fantasien, der sætter grænser. Karlsen har kun lagt bunden, drys det over brødet, bland det i dit rugbrød eller prøv et drys over ægget.

Jeg bruger det dagligt, på den ene eller anden måde. Maden får et pift med krydderierne, som er sammensat så de giver en smagsoplevelse hver gang.

Karlsens Krydderier kan man købe online i e-deli.dk , hvor man også kan købe mange andre specialiteter og økologiske varer fra Danmark og hele verden.

Du kan være den heldige og vinde 2 af KARLSENS KRYDDERIER +  bogen "KÆRLIGHED, KANT OG SMAG" af Claus Holm.
Aksel Karlsen har sponsoreret gevinsten.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot - i kommentarfeltet herunder -  skrive navnet på det krydderi, som du bruger oftest i dit køkken. Eller skriv en kommentar på Facebooksiden. Dit navn er også nok.
PS. Behøves ikke være fra Karlsen.

Vinderen findes onsdag d. 1. august 2012!

Mere inspiration

  • Med HelloFresh måltidskasser er det altså nemt
  • Tips til ferie i Szczecin
  • Ferie i Szczecin (Stettin)
  • olivenolie
    Drømmen om Kreta

Se mere indhold på bloggen

Skønne næsten sunde kager

Is af de lækre blommer

Så er der SMUK aftensmad

Wienersalat

Maki Sushi - ganske enkelt

Rester med kartoffelmoslåg

Kødboller i Tikka Masala

NO|8 Dessert

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Helle Vestergaard

    februar 04, 2020 at 11:25 pm

    Hvor kan man købe Holms krydderier?

    Svar
    • Ellen

      februar 05, 2020 at 10:07 am

      Hej Helle.
      Holms krydderier ved jeg ikke hvor du kan købe, men vil tro i f.eks. Føtex og Kvickly.
      Dem jeg omtaler i artiklen, er Karlsens Krydderier.
      Hilsen Ellen

      Svar
  2. Ellen

    august 01, 2012 at 2:52 pm

    Jeg kan se, at mange af jer har det samme som hos os. Peber og hvidløg. Hvis nogen har et tip med, hvordan man kan undgå at komme til at lugte af hvidløg dagen efter, vil jeg meget gerne høre det 🙂

    Svar
  3. Malene

    august 01, 2012 at 2:43 pm

    Hvidløg tager vist prisen i vores køkken 😉 Mange hilsner Malene

    Svar
  4. Claus

    august 01, 2012 at 12:44 pm

    Salt, peber og chili er nok dem jeg bruger mest ... hvor peberet indtager første pladsen

    Svar
  5. Kenneth Christensen

    august 01, 2012 at 12:40 pm

    Jeg bruger mest hvidløg og paprika og friske urter fra vores have

    Svar
  6. Hanne K

    juli 29, 2012 at 7:09 pm

    Hej
    Maldons salt bruges til det meste ... men elsker også bunker af friske krydderurter, peber, spidskommen, paprika og meget mere. Men salt vil jeg ikke kunne undvære.
    Hilsen Hanne K

    Svar
    • Ellen

      juli 29, 2012 at 7:50 pm

      Det vil jeg give dig helt ret i. Mad uden salt vil blive noget fladt noget. Salt er nok et af de vigtigste krydderier.

      Svar
  7. Anne

    juli 21, 2012 at 6:14 pm

    Friskkværnet peber - det går til næsten alt! Og helst i rigelige mængder...

    Svar
    • Ellen

      juli 29, 2012 at 7:52 pm

      Jeg bruger også altid vildt meget peber - ikke altid man kan se æggemaden under peberet 😉

      Svar
  8. Birgit Kirkegaard Højsgaard

    juli 20, 2012 at 4:36 pm

    Hej Jeg bruger allermest frisk kværnet peber, men også meget løg, hvidløg & oregano
    Hilsen Birgit

    Svar
    • Ellen

      juli 29, 2012 at 7:53 pm

      Løg er også rigtig godt i langt de fleste retter, og så hvidløg og peber, så kan det ikke gå helt galt 🙂

      Svar
  9. Svend Kurt Jespersen

    juli 19, 2012 at 10:08 am

    Hej. Frisk kværnet peber og salt er selvfølgeligheder, men timian, spidskommen, korinder og oregano plus muskat står altid inden for rækkevede.
    Hilsen Jesper.

    Svar
    • Ellen

      juli 19, 2012 at 4:20 pm

      Ja salt og peber, og i mange afskygninger, har en stor plads her. Jeg bruger flere af Mariager's spændende salte (kan også købes gennem e-deli.dk)

      Svar
  10. Henriette Jensen

    juli 18, 2012 at 11:04 pm

    Åh jamn hvad bruger jeg mest, det må nok være hvidløg <3 eller karry, ELSKER karry.

    God sommer til jer alle.

    Svar
    • Ellen

      juli 19, 2012 at 4:18 pm

      Åh ja hvidløg er også et løg der ofte bruges her. Den kan jo kommes i næsten alt.

      Også god sommer til dig.

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.