• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sæson » Frugter & Bær

Ribs- & Hindbærsaft

Udgivet: 26. jul. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En rigtig god og læskende drik, der virkelig hitter i sommervarmen. En del af saften, valgte jeg at lave ispinde af, og de kan også varmt anbefales. Opskriften fandt jeg hos Isabellas.

500 g ribs
100 g sukker
2 cm frisk ingefær
250 gr hindbær
15 frisk mynteblade
Danskvand og isterninger

Ribs og hindbær  gøres i stand. Jeg nøjes med at tage ribsene af stænglen, vaske dem, og nipper altså ikke. Kom ribs, hindbær og sukker i en gryde. Ingefær skæres i 2-3 blokke og kommes ved. Kog bærene sagte i ca. 20 min. Tag gryden af varmen, og kom de frisk og skyllede mynteblade i, og lad det hele trække i 20 min. Når det er næsten afkølet, sies bær, blade og ingefær fra. Lad det stå og dryppe lidt, så du får det hele med.

Nu har du en super dejlig ekstrakt, der kan bruges til saft - blandet op med danskvand i forholdet 1:3, eller kommes i isforme og fryses til ispinde.

Jeg kan også fortælle, at det smager ret godt med en mousserende hvidvin i saften.

Mere inspiration

  • Zinfandel min foretrukne vin
  • Sommerdrink med Fersken, Gin og Bobler
  • Fersken Gin & Tonic
  • Cold Irish Coffee

Se mere indhold på bloggen

Tanker og salat

Rødgrød med Fløde

Gammel kurvestol

Snottet og slatten

Lemoncurd snitter med mandler

Efterårsfad

Frugttærte

Salatbåde med Aspargespuré

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.