MADBLOG & LIVSSTIL

Kødsovs og pasta med krydderurter

Indeholder affiliates links

Der var virkelig juhuu i dag, da jeg åbnede min mail. Sørme om jeg ikke igen i år,  får lov at være pressemedarbejder på Smukfest. Jeg glæder mig meget til at se både nye og gamle madboder, men måske allermest til at se, projektet med HTH køkkener, hvor man får lov at lave en 5-retters frokost sammen med en gourmetkok, og bagefter inviterer 5 af sine venner på frokost. Det synes jeg lyder vildt spændende. Og det er et specielt køkken, for efter sigende, skulle der komme øl ud af vandhanerne 🙂 Åh ja foresten er al fadøl på SMUKfest i år økologisk. Men meget mere om festival senere. Nu er det en ganske almindelig kødsovs.

Kødsovs og spaghetti er for os lig med fastfood. Men i princippet, kan man jo kæle for sovsen og få den skønneste og kraftigste kødsovs, - lige som man har lyst til. Og så tager det lidt længere tid. Denne her tog ikke lang tid, men havde en rigtig god smag.

pasta-kodsovs-12-2

400 gr hakket oksekød
1 stort løg i små tern
3 fed hvidløg i meget små tern
1 renset chili i meget små tern
2 spsk Barbecuesauce
1 dl. Heinz HP Sauce
5 dråber Tabasco
1 - 2 dl bouillon
1 spsk farin
gulerodsblade
basilikum
salt og peber
maizena til jævning
gulerodder
Svits løgene til de begynder at blive klare. Kom kødet ved i mindre portioner, så det bliver brunet og ikke bare kogt. Tilsæt chili, barbecue, HP, tabasco, bouillon, farin og salt og peber, og lad det hele simre i ca. 30 min. Tilsæt grofthakket gulerodsblade og basilikum. Mine gulerødder var ikke store nok, så derfor blev det til bladene. Jævn evt. med lidt maizena.

pasta-kodsovs-15-2
Jeg serverede en spaghetti (kogt med salt), der blev vendt i masser af hakkede krydderurter fra haven, lige inden servering.

I morgen bliver middagen på Herregårdskælderen under Sønderskov Slot. Og kan jeg nå det, hvad jeg håber, skal jeg på en rundvisning på Jernved Mejeri inden da. Det hører I om i løbet af weekenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *