• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Kødsovs og pasta med krydderurter

Kødsovs og pasta med krydderurter

Udgivet: 30. jun. 2016. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Indeholder affiliates links

Der var virkelig juhuu i dag, da jeg åbnede min mail. Sørme om jeg ikke igen i år,  får lov at være pressemedarbejder på Smukfest. Jeg glæder mig meget til at se både nye og gamle madboder, men måske allermest til at se, projektet med HTH køkkener, hvor man får lov at lave en 5-retters frokost sammen med en gourmetkok, og bagefter inviterer 5 af sine venner på frokost. Det synes jeg lyder vildt spændende. Og det er et specielt køkken, for efter sigende, skulle der komme øl ud af vandhanerne 🙂 Åh ja foresten er al fadøl på SMUKfest i år økologisk. Men meget mere om festival senere. Nu er det en ganske almindelig kødsovs.

Kødsovs og spaghetti er for os lig med fastfood. Men i princippet, kan man jo kæle for sovsen og få den skønneste og kraftigste kødsovs, - lige som man har lyst til. Og så tager det lidt længere tid. Denne her tog ikke lang tid, men havde en rigtig god smag.

400 gr hakket oksekød
1 stort løg i små tern
3 fed hvidløg i meget små tern
1 renset chili i meget små tern
2 spsk Barbecuesauce
1 dl. Heinz HP Sauce
5 dråber Tabasco
1 - 2 dl bouillon
1 spsk farin
gulerodsblade
basilikum
salt og peber
maizena til jævning
Svits løgene til de begynder at blive klare. Kom kødet ved i mindre portioner, så det bliver brunet og ikke bare kogt. Tilsæt chili, barbecue, HP, tabasco, bouillon, farin og salt og peber, og lad det hele simre i ca. 30 min. Tilsæt grofthakket gulerodsblade og basilikum. Mine gulerødder var ikke store nok, så derfor blev det til bladene. Jævn evt. med lidt maizena.

Jeg serverede en spaghetti (kogt med salt), der blev vendt i masser af hakkede krydderurter fra haven, lige inden servering.

I morgen bliver middagen på Herregårdskælderen under Sønderskov Slot. Og kan jeg nå det, hvad jeg håber, skal jeg på en rundvisning på Jernved Mejeri inden da. Det hører I om i løbet af weekenden.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Krydrede knasefrikadeller

Lammefestival

En god bog, ostemad og kaffe

Græskar-Fiske-Burger

Bladselleri med pynt

Hvide asparges med topping

Lav mad på grill

Grilltips og Grillburger

Frokost på Vester Vedsted Vingård

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.