Kage a la “Den du ved nok”

Kage a la “Den du ved nok”

Kagen Den-du-ved-nok, stammer fra 80’erne. Jeg husker min mor introducerede den der hjemme, og vi var solgt fra første bid. Siden er den blevet bagt utallige gange. Alle kan li´den, også ikke-kaffedrikkere. I dag lavede jeg den lidt anderledes, og den blev bestemt lige så god.

den-du-ved-nok-kage-15

den-du-ved-nok-kage-154 æg
400 gr rørsukker
4 dl neutral olie
450 gr mel
1 dåse kokosmælk (400 gr)
1 dl mælk
4 tsk vaniljesukker
4 tsk bagepulver
5 spsk kakao

200 gr smeltet smør
7 spsk færdig lavet stærk kaffe
4 spsk kakao
3 tsk vaniljesukker
300 gr kokos
375 gr flormelis

Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps. Bland mel med vaniljesukker, kakao og bagepulver, og kom det i æggesnapsen skiftevis med olie og kokosmælk. Rør det godt sammen.
Hæld dejen i en stor bradepande og bag kagen ved 200 grader i ca. 30 min.

Imens laves toppingen.
Det smeltede smør blandes med de øvrige ingredienser og kommes på den varme kage, når den kommer ud af ovnen og er færdig.

Nyd duften, og vent til kagen er kold med at smage på den. Den bliver endnu bedre dagen efter, hvor den rigtig har sat sig.

Kagen smager fantastisk med søde og røde jordbær til :-)

den-du-ved-nok-kage-25

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*