MADBLOG & LIVSSTIL

Honninghjerter fra Christiansfeld

Jul og honningkager hører sammen, og jeg har smagt på de lækre Christiansfelder Honningkager. Jeg har favoritter, men alle er gode. Lakridssmagen er dog ikke lige mig, men mange vil sikkert elske dem.

Lakrids-honning-2

Lakrids-honninghjerte fra Christiansfeld Honningbageri er ikke den jeg lige bliver afhængig af.  Jeg havde hørt meget om den, også at den ikke var noget særligt og ikke en god sammensætning, og er jeg til dels enig i. Jeg synes den er god, men lakridsen er meget gennemtrængende.

Honningkage-lakrids

Honninghjertet er blødt og lækker med et tykt lag hvid chokolade. Tydelig smag af lakrids, både i selve kagen men også ovenpå. Smager ret godt, hvis man kan lide lakrids, men som honningkage, overdøver lakridssmagen lidt selve kagen og honningen, som jeg synes er synd. Jeg synes den hvide chokolade gør kagen meget sød, og lakridsen er for gennemtrængende. Men er man vild med lakrids, er det lige kagen man vil falde for.

Leber

Christiansfelder leckerli er  en kage, jeg er helt vild med. Den bløde og konfektagtig honningkage, smager så dejligt af honning, mandler og en snert af appelsin. Den er jeg vist nødt til at have lidt af nu til jul.

Leb-3

Jeg smagte også disse bomber med solbær, som er mere mild end bomben med blåbær. Begge smelter i munden, og er rigtig lækre. Absolut også nogen jeg skal smage på igen.

Bomber-4

Bombe-2

Bomber-1

Bombe-5

Alt i alt, kan jeg kun sige, at man får virkelig gode og lækre honningkager i Christiansfeld. De er med honning og de smager af honning. Bedre findes bare ikke.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *