• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sæson » Jul

Så er julen ganske småt begyndt her...

Udgivet: 4. nov. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

Da jeg var i Netto og handle i dag, havde de fået Gløgg fra Løgismose, og det kunne jeg da ikke bare la stå der på hylden. Så det kom ned i kurven. Men så skulle jeg jo også have mandler, rosiner og tranebær til at komme i. Og man kan umuligt drikke gløgg uden at spise æbleskiver til!

Så nu er vi startet på juleræset 🙂

Æbleskiverne var "mor Karen" eller hvem det nu var, så flink at bage for mig. Men kan ikke måle sig med hjemmebagte, men det er jo heller ikke jul endnu.

Sukker og blåbærmarmelade - Men næste gang skal der laves hindbærmarmelade til æbleskiverne

Vi og snakkede om en gløgg, som vi en gang fik da vi var på weekendophold i Odense. Kokken viste hvordan han lavede gløggen og vi fik både smagsprøver (tror det var store smagsprøver...) og små flasker ekstrakt med hjem. Men i ekstrakten var der chili, så jeg skal love for, at den gav varmen. Men var ikke lige efter vores smag.

Nårh ja ...her sidder Jens - Jeg ved ikke om han sad og drømte om at julesneen faldt andre steder, men "sne" fik han i hverf fald lavet 😉

 

Mere inspiration

  • billede med hjemmebagte kaffebrød
    Kaffebrød - mormors opskrift på sprød kage til kaffen
  • billede af ingenting, der er sønderjyske småkager
    Ingenting - opskrift på sønderjysk småkage
  • Bounty med karamelcreme
  • Hindbær Konfekt

Se mere indhold på bloggen

Tirsdags-Kylling i fad

Snackpeber med fyld

Frøken Fryd med den søde campingvogn

Våd tur i Fredericia

brændende kærlighed med rødbeder

Brændende kærlighed med rødbeder

cookies med chokolade

Cookies med chokolade - sprøde chokoladecookies

Sprød Rødbedesalat

Saftige Boller med chiafrø

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.