MADBLOG & LIVSSTIL

Weekend og Aroniasnaps

Reklame: Indlægget indeholder affiliatelinks.
Det har været en weekend, hvor jeg har lavet absolut intet. Endda med stor tyk streg under intet. Men det har også været helt rart. Ja okay, en hurtig tur rundt med kluden, så det værste støv er væk, en lille smule vasketøj og så lige en filtrering af min aroniasnaps.
Lyder det kedeligt? Jeg har nydt weekenden max. Læst meget, drukket kaffe, kakao og vin og selvfølgelig smagt på snapsen. Måske derfor jeg sov så fantastisk godt 😉

Snapsen har en helt fantastisk mørk farve, og jeg glæder mig til at smage den, når den har trukket lidt længere. Den skal nok blive perfekt.
For 4 uger siden, fyldte jeg et glas halvt op med aroniabær og 2 gode spsk honning. Derefter hældte jeg ½ flaske Brøndumsnaps over, og satte det mørkt. Hver dag i onkring 1 uge, vendte jeg glasset et par gange, så honningen kunne blive opløst.
Og så har jeg i dag siet bærene fra og hældt den flotte snaps på flaske. Nu skal den stå ca. ½ år, inden den drikkes. Jeg smagte lige på den i dag, for at se om der skulle mere sukker/honning i. Det er en smagssag.

Aroniabær er super sunde og har et højt indhold af antioxidanter  og vitaminer. Antioxidanter bekæmper de skadelige ”frie radikaler”, som dannes i kroppen når vi f.eks. er stressede. Aronia er ydermere god for både hjerte og blodkar. Så det er en snaps, man kan drikke med god samvittighed - måske en enkelt hver morgen.

Aroniabærrene har jeg fået fra Vibegaard, da de var i sæson. Men fortvivl ikke, for du kan nemlig købe dem frosne, og endda få dem leveret lige til døren. Besøg webshoppen og bestil her.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *