MADBLOG & LIVSSTIL

I weekenden var vi en tur i København, og selvfølgelig skulle vi besøge Restaurant Price. Vi havde bestilt bord til frokost fredag kl 13:00. Efter først at være gået lige forbi, fandt vi døren med det lille skilt “Restaurant Price”. Der er ikke ret meget skiltning, men vi fandt da vej ind i selve restauranten.

En tjener viste os pænt hen til et lille 2 personers bord i spisestuen. Godt nok uden hvid dug, men pyt nu med det. Der var andre borde der havde dug på, og måske dugen var til vask 🙂

Der var ca. 20 cm mellem vores bord og det næste, og det er absolut ikke ret meget. Især ikke når man skal gå fordi bordet og ind på pladsen. Og private samtaler skal man ikke holde her. (der var borde med større afstand).  Ret hurtig fik vi anbefalet en vin til maden og fik det lækreste og nutteste lille brød serveret, selvfølgelig med SMØR til. Og jeg kan godt fortælle, at det smagte dejligt.

…og der skal RIGELIGT SMØR på….mums det var en god smør.

Vinene kan jeg selvfølgelig ikke huske hvad hed, men det var en dejlig frisk hvidvin til forretten og en lige så god rødvin til hovedretten.

Vi valgte en Landpaté på øko-gris til forret. Den var god og havde smag, men var ikke som sådan imponerende.

Egentlig havde vi snakket om, at vælge en forret og så en dessert, fordi sulten ikke var så stor. Men efter forretten bestemt vi os alligevel for at smage Steak frites af krogmodnet dansk kødkvæg med bearnaise-mayo. Mit første indtryk af retten var ikke så stor en oplevelse,. Jeg synes ganske lidt tilbehør ville ha givet øjet lidt at kigge på, men okay det er ikke det Pricerne mener. Kødet var fint og mørt og smagte fantastisk. Og fritterne, ja det var ganske enkelt bare mere end fantastiske. Sprøde og brune yderste og bløde indvendig. Det var store fine og , efter min mening, helt korrekte fritter. Jeg tror jeg kan finde på KUN at bestille dem næste gang.

Mayoen som man ofte får til, plejer jeg ikke at være særlig vild med,. Men den her var tydelig hjemmerørt, og smagte bare så godt. Så den blev spist op.
Hovedretten var god, selvom øjet gerne ville have haft lidt flere farver, – og vi blev ganske mætte. Endda så mætte, at vi med sorg måtte erkende at der ikke var plads til en dessert. Istedet sluttede vi frokosten med en god kop kaffe.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, ikke imponerende, men god og hyggelig. Man kommer måske nok lidt for navnet, for der findes helt sikkert mange andre restauranter der serverer lige så god mad (min mening).
Betjeningen var helt bestemt i top (lidt ud over hvad man oplever andre steder), man havde hele tiden kontakt med tjeneren, og sad ikke og manglede noget.  Jeg kan godt tænke mig at komme om aftenen, og måske få et bord der er lidt mere privat, for så tror jeg helt bestemt det vil blive en dejlig aften.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter