Marineret Gris

Marineret Gris

Marinade:

Finthakket persille
Fint hakket hvidløg
Finthakket lille løg
Paprika
Koriander
Oregano
Ingefær
Salt og Peber

blandes med 1 dl olie. Smøres ud over svinekammen, som kommes i en pose og trækker til næste dag.

Den marinerede svinekam
Vand og en sjat rødvin

Stegen kommes i et ildfast fad med låg eller en Römertopf.  Vand og rødvin hældes ved, og kommes i ovnen ved 200 gr. i ½ – 2 timer. (Alt efter størrelse)

Imens kan du gøre klar til tilbehøret.

Byggrød-vafler (`Ja nu er det også sidste dag i denne omgang )

½ portion byggrød – afkølet
1 rødløg i små tern
1 æg
hakket persille
2 spsk hvedemel
salt og peber

Grøden blandes med det øvrige. Vaffeljernet varmes op, og der bages 3 vafler af denne portion.
Kan holdes varme i ovnen i kortere tid. Jeg vil også tro, at de kan varmes på ny, inden man skal spise.

Kartofler koges – gulerødder dampes kun lige møre. Sovsen laves af væden ved stegen.

Når de ½-2 timer er gået, er det bare at servere.

Velbekomme!

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*