Marinade:
Finthakket persille
Fint hakket hvidløg
Finthakket lille løg
Paprika
Koriander
Oregano
Ingefær
Salt og Peber
blandes med 1 dl olie. Smøres ud over svinekammen, som kommes i en pose og trækker til næste dag.
Den marinerede svinekam
Vand og en sjat rødvin
Stegen kommes i et ildfast fad med låg eller en Römertopf. Vand og rødvin hældes ved, og kommes i ovnen ved 200 gr. i ½ - 2 timer. (Alt efter størrelse)
Imens kan du gøre klar til tilbehøret.
Byggrød-vafler (`Ja nu er det også sidste dag i denne omgang )
½ portion byggrød - afkølet
1 rødløg i små tern
1 æg
hakket persille
2 spsk hvedemel
salt og peber
Grøden blandes med det øvrige. Vaffeljernet varmes op, og der bages 3 vafler af denne portion.
Kan holdes varme i ovnen i kortere tid. Jeg vil også tro, at de kan varmes på ny, inden man skal spise.
Kartofler koges - gulerødder dampes kun lige møre. Sovsen laves af væden ved stegen.
Når de ½-2 timer er gået, er det bare at servere.
Velbekomme!
Skriv din kommentar her