• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Marineret Gris

Marineret Gris

Udgivet: 23. jan. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Marinade:

Finthakket persille
Fint hakket hvidløg
Finthakket lille løg
Paprika
Koriander
Oregano
Ingefær
Salt og Peber

blandes med 1 dl olie. Smøres ud over svinekammen, som kommes i en pose og trækker til næste dag.

Den marinerede svinekam
Vand og en sjat rødvin

Stegen kommes i et ildfast fad med låg eller en Römertopf.  Vand og rødvin hældes ved, og kommes i ovnen ved 200 gr. i ½ - 2 timer. (Alt efter størrelse)

Imens kan du gøre klar til tilbehøret.

Byggrød-vafler (`Ja nu er det også sidste dag i denne omgang )

½ portion byggrød - afkølet
1 rødløg i små tern
1 æg
hakket persille
2 spsk hvedemel
salt og peber

Grøden blandes med det øvrige. Vaffeljernet varmes op, og der bages 3 vafler af denne portion.
Kan holdes varme i ovnen i kortere tid. Jeg vil også tro, at de kan varmes på ny, inden man skal spise.

Kartofler koges - gulerødder dampes kun lige møre. Sovsen laves af væden ved stegen.

Når de ½-2 timer er gået, er det bare at servere.

Velbekomme!

 

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Grillet rispapir

Æbledessert

Dessertkagen

Sådan forhøjes madens velsmag

Koteletter med fersken og ost

Cremet bolognese med hvidløgsost

Forårs Salat

Weekend og fredagskage

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.