• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Frokost & Forret

Forårs Salat

Udgivet: 16. apr. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Det blev til en hurtig salat i dag. Jeg havde egentlig lyst til stenbiderrogn med nye kartofler,  men vi har ingen fast fiskemand, så der var heller ingen stenbiderrogn. Istedet fik jeg lavet en tunsalat med kartofler.

Portion til 2 personer.

Kogte nye kartofler
2 dåser tun i vand
1 rødløg
2 tomater
Lidt blandet salat
4 spsk tyk creme fraiche
Frisk kværnet salt og peber
Purløg
Vindruer

De kogte kartofler knuses med en gaffel og ligges midt på tallerkenen,  og rundt om kommes den blandede salat.
Rødløg i små tern drysses let hen over det hele. Ovenpå kartoflerne kommes 2 spsk creme fraiche og herpå lægges den afdryppede tun.
Pyntes med tomater, vindruer og purløg. Retten får en tur af salt- og peberkværnen inden servering.
Serveres med Focciabrød - jeg brugte med mozarella.

Velbekomme!

 

Mere inspiration

  • hjemmelavet hønsesalat med bacon og asparges
    Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Søde porrer til forret

Se mere indhold på bloggen

Farsbrød med hvidkål

Iced Coffee de Luxe

billede med pølsehorn

Pølsehorn - lækre og nemme at bage

vandbakkelser opskrift

Vandbakkelser med hindbærskum

Rosenkålssalat

Crispy Oksekødsboller

Æblekugler ala Berlinere

Et nyt år venter

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.