MADBLOG & LIVSSTIL

Weekend og tur til Aarhus

Det har været en forholdsvis stille weekend. Jeg var i køkkenet hele lørdagen og lavede lidt forskelligt. Bla. skulle jeg lige have afprøvet, om man kunne bare citronperlerne fra Cavi-art. Og var var mere passende, end komme dem på fastelavnsboller. Så det blev også lige til en ny udgave af bollerne. Det er vel altid godt at have lidt at vælge imellem 🙂

I stedet for kun at komme al fyld indeni bollerne, kom jeg en ordentlig klat marcipanremonce indeni, lukkede godt og lavede så en så-stor-som-muligt fordybning i midten. Heri kom jeg en god klat lækker hjemmelavet vaniljecreme. Og så eksperimentet, lidt citronperler på toppen. Det blev trykket ganske let ned i cremen. Jeg tænkte nemlig, at lidt syrligt i alt det søde ville være rigtig godt. Godt tænkt af mig, for det var virkelig godt! Når man spiser citronperlerne alene, er de ret syrlige, men her passede de så fint og afstemt ind.

Så var det lige det med at bage dem. Lige da de kom ud af ovnen var de fine og runde, men efterhånden som de kølede af, skrumpede de ind. Så det var ikke så god en idé. Men jeg kom så lidt ovenpå EFTER de var bagt og afkølet, og det blev en succes!

Let og luftig bolle med marcipanremonce, creme, chokolade og citron. Kan du ikke lige forestille dig det?

Jeg fortrød lidt, at jeg ikke havde ventet med at bage et par stykker til søndag morgen, for så kunne jeg have taget friskbagte fastelavnsboller med op til Aarhus, hvor vi besøgt vores svigerdatter og søn. Jonas har nemlig fødselsdag i dag, men det passede bedre at komme til kaffe på en søndag. Nå pyt, de diskede også op med kaffe og kage, og vi hyggede os sammen,inden turen igen gik sydpå.
De havde været ned ved havnen og se åbningen på kulturhovedstadsåret. Vi så det på TV, hvor det også var vildt flot. Jeg sad endda og fik ondt i maven og tårer i øjnene, så meget rørte det mig med musik, lysshow, stemning og alle de mennesker. Aarhus og de andre byer, har virkelig lagt et kæmpe arbejde i arrangementet, og der var sort af mennesker der bakkede op omkring det. Det var helt enestående.

Citronperlerne der er ovenpå er sponsoreret af Tang-Huset, der også står bag Cavi-art. Alle produkter forhandles i SHOP Jensens Madblog.

 

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *