MADBLOG & LIVSSTIL

Der var VM fodboldfinale i aftes, og mindre end en pandekage med is, kunne da umuligt gøre det. Jeg er ikke så vild med fodbold, men hyggen gider jeg helt sikkert godt. Nu er det ikke fordi vi altid skal have noget i munden for at hygge, for sådan er det bestemt ikke, men når man nu er madblogger, så sker det jo at der kommer lækkerier på bordet.

tallerkensmaekkereDenne gang faldt valget på en omgang god kokosis, lavet med kokosmælk. Jeg var lige ved at blive fristet af, at lave en  voksenis, med lidt rom og ananassaft i, og vupti ville det jo være en Piña Colada is. Men jeg holdt mig og lavede den uden sprut. Men da jeg har de skønneste orange tallerkensmækkere i haven, havde jeg lyst til at komme dem i isen. De gør ikke andet, end give lidt kulør.

1 dåse kokosmælk (410 ml)
1 dåse kondenseret mælk
4 tsk citronsaft
evt. lidt mosede ribs, chokolade og pralbønneblomster til at give lidt orange nister.

Bland det hele sammen og kør på ismaskine, eller kom det i fryseren, hvor du så skal røre rundt i det hver ½ time indtil det er en tyk grød.

Bag pandekager imens Jeg lavede amerikanske pandekager, det synes jeg er nemmere når man skal anrette med is. Isen har det jo med at smelte, når det kommer sammen med den varme pandekage.

kokosis-pandekager

Mums siger jeg bare, det var virkeligt super lækkert.

Må I alle få en fantastisk skøn uge med is og sommer, selvom regnen styrer lidt i dag 🙂

is-kokos-pandekager

pandekager-kokosis

print

2 reaktioner

  1. Pina colada is var i mange år min favorit, men så forsvandt den fra supermarkedet og gik i glemmebogen. Min ismaskine skal vist snart fodres med kokosmælk og ananas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter