• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Chokoladekagen man bliver afhængig af

Chokoladekagen man bliver afhængig af

Udgivet: 6. sep. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En rigtig lækker chokoladekage, med en kraftig smag af chokolade. Und dig selv en god chokolade, så får du en mere end lækker kage, enten til dessert eller kaffe. Den bliver kun bedre af at stå til dagen efter, hvis du kan lade den stå.

200 gr. god mørk chokolade
200 gr. smør
200 gr. sukker
6 æg
160 gr. mel
2 tsk vanilje
100 gr hakkede valnødder

Smørret smeltes i en gryde. Tages af varmen og chokoladen kommes i. Rør rundt til det er smeltet. Pisk sukker og æg sammen til det er skummende, og kom det i den afkølede chokolade. Pas endelig på chokoladen ikke er for varm.
Rør resten i og kom dejen i en lille rund form (22 cm.) Vil du have kagen mere "sat", så skal du blot kun lige røre æg og sukker sammen, uden at piske.

Bages ved 180 grader i ca. 25 min. Kagen skal være lidt blød endnu, men alligevel med en fornemmelse af at den er bagt.
Chokoladekagen bliver bedre af, at stå til næste dag, så chokoladen når at sætte sig.

Server gerne kagen med lidt syrligt, som f.eks. ribs eller en frisk is til.

Se flere opskrifter:

Svampet chokoladekage med chokolade

Opskrift på grøn giftkage (bladankage)

Den du ved nok kage med lækker kokostopping

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

billede med toscasnitter nøddetrekanter

Toscasnitter- opskrift på nøddetrekanter

Risbøf med ost

Pebermyntekonfekt

Kagen der matcher stuen

Lørdagaftens middag

Grøn Aftensmad med Pasta & Æg

Kjørmes Pandekager med Æbleflæsk

Påskelagkage med æg

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.