• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Supper

Klarsuppe på den hurtige måde

Udgivet: 9. dec. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

Jeg ved nok, at en rigtig hjemmelavet supper smager allerbedst, og det kan intet erstatte. Men når det skal gå hurtigt, er en frossen oksekødssuppe nu også god. Og især i dag, hvor det rusker og suser udenfor. Men heldigvis har stormen lagt sig meget, så man kan styre hat og briller.

Jeg tilsætter rigelig med gulerødder og selleri i tern, og en masse porrer i skiver. Og så skal det bare koge lidt med den kogte supppe.

Tilsættes kød og melboller og så er der næsten serveret.

For der skal da også ris med rosiner til. Det lavede min mor altid, så det hører til.

2 kopper økologisk grødris koges med vand der dækker. Koger det tør inden risene er møre, hældes lidt mere vand i. Men risene skal stadig have lidt bid. De sidste 5 min tilsættes rosiner, som man nu synes. Smages til med salt.

Nu er det jo snart jul, så min fine jule-forme fik deres debut her. Risen kom varm i formene og vendt ud da de var blevet kolde. Og så var der snemænd, juleklokke og små blomster til at komme i suppen.

 

Mere inspiration

  • et billede med jordskokkesuppe
    Cremet jordskokkesuppe med kantareller
  • billede med tomatsuppe
    Tomatsuppe - fyldig og lækker suppe med tomat
  • Iskold Blommesuppe
  • Japansk Ramen med and

Se mere indhold på bloggen

Lakridser med chokolade

billede med flødebollekage

Flødebollekage med jordbær

Sommer Spelt-alamande

Hindbærsnitter med brombær

Banankage

Toppet fars i Steamer.

Saltristede Græskarkerner

100 elever spredte øko-budskaber til fødevaremesse

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.