• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Brød & Sødt

Ingefærkager eller Ginger Nuts

Udgivet: 18. nov. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg kan ret godt lide ingefær så derfor er ingefærkager lige noget for mig. Og så synes jeg faktisk de hører julen til. Ingefærnødder - Ginger Nuts - er en engelsk godbid. Der findes rigtig mange udgaver af disse kager, men ens for dem alle er dog, at de indeholder ingefær og sirup. Kan du også li´ ingefær, skal du prøve at bage de ret nemme Ingefærkager.

[ingredients title="Ginger Nuts"]

  • 200 gr smør
  • 225 gr rørsukker
  • 4 spsk mørk sirup
  • 250 gram mel
  • 2 tsk. natron
  • 2 spsk. stødt ingefær
  • 1 lille æg

Kom smør, sukker og sirup i en gryde og smelt det sammen. Lad massen stå lidt og køle af, inden mel, natron og ingefær drysses i sukkermassen og blandes hurtigt sammen med ægget. Dejen er ret løs og blød, men det er muligt at trille kugler af dejen. Stil dem på bagepladen med god afstand, da de flyder ud. Altså normalt flyder de ud, mine gjorde bare ikke så meget lige i dag.

Er det ikke bare nemt? Nu skal de bare bages. ca. 12 - 15 min ved 180 grader (alm. ovn). Lad dine ingefærkager køle af, inden de serveres.

Det er en lille portion, så måske du skal bage dobbelt portion, for de bliver sikkert ret hurtigt spist af ingefærelskere. Jeg har nogen gange dyppet dem halvt i chokolade, og det kan absolut også anbefales.

[/ingredients]

Så er julebagningen i gang, og jeg har bare så meget lyst til at jule.

Mere inspiration

  • Julede Havregrynssnitter
  • Flødebolle Brownies
  • Trøffelsnitter med mandler
  • Minnie Mouse Popcakes

Se mere indhold på bloggen

Franskbrød med surdej

Hovedet over kanten af flyttekassen

Bløde Lakridskarameller

Nu må jeg snart - Konfekten

Pasta med grønt og balsamico

Dansk bøf med bløde løg

Solbærsirup med guldmedalje.

Så er der SMUK aftensmad

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.