Kender I det, at man lige pludselig får lyst til noget salt og en god øl? Jeg får det især, når jeg som nu, har gjort lidt rent og synes at jeg har været rigtig god 🙂
Så er disse her altså din redning. De er lynhurtige at lave, og kan spises lune (eller det kan jeg i hvert fald godt). Og så kan man krydre med lige det man har lyst til. Gad vide om man ikke også kan vende dem i chokolade - nå det må blive en anden gang.
Saltede Græskarkerner
500 gr græskarkerner (tørrede)
2 spsk olie
salt - Jeg brugte Tomatsalt fra Mariager Saltcenter, som jer er fuldstændig vild med.
Varm olien op på en pande, og kom kernerne på. Vend dem godt rundt, og når de rigtig begynder at poppe og har ændret farve, hældes de ud på en stykke fedtsugende papir. Drys med salt og vend dem rundt, så de alle får lidt.
Jeg kan også godt li dem, når de er poppet, så er de lette og sprøde, - men letristede og salte smager også rigtig godt.
Og husk så, en god special øl til eller et iskoldt glas hvidvin.
God lørdag!
Skriv din kommentar her