2 Tournedos
100 gr flødeost
100 gr flydende camenbertost
Persille
Salt og peber
Drys kødet med salt, og lad det hvile 1 times tid. Brun dem på begge sider på en varm pande, så de får en flot brun skorpe. Jeg valgte derefter at komme dem i 2 forme (uden bund), så de holdt faconen, og fyldet blev nogenlunde ovenpå bøfferne.
Bland flødeost og krydderier og smag til. Kom en god klat ovenpå hver tournedos, og kom dem i ovnen i 20 min.
Kan serveres med en Esdragondressing (kold bearnaise), hele gulerødder med en lille top, nye kartofler vendt i smør og spidskål der lige får en klat smør og bages i ovnen sammen med kødet.
Dressing/sovs:
200 gr Skyr Fraiche
3 tsk tørret esdragon eller frisk
salt og peber
et par pres af en citron
Bland det hele og smag til!
Velbekomme! En lille nem og hurtig lavet ret, som smager fantastisk.
Skriv din kommentar her