MADBLOG & LIVSSTIL

Det er altid lidt spændende, hvad min salat bliver til om aftenen. Det kommer nemlig helt an på, hvad der befinder sig i køleskabet og i køkkenhaven. Jeg ender som regel altid med at hive gulerødderne op af jorden, fordi de bare er så mega gode. Der er ingen snegle eller orme i dem, og der er ret så fine og saftige. Så selvom jeg var lige ved, undlod jeg gulerødderne i dag, for at bruge noget af det andet. Og er det grillvejr, skal salaten da også grilles.

[ingredients title=”Grillet salat”]

Det er lidt svært at opgive mængderne her, så jeg skriver bare hvad jeg brugte. Så må du selv tilpasse efter, hvor mange der skal være til. Og så gælder der selvfølgelig også det som jeg plejer at skrive, nemlig at man kan bruge det man har lyst til at komme i salaten.

Men nu får I min version, som den så ud i dag.

  1. Rød spidskål
  2. Blomkålsbuketter
  3. Små fine squash
  4. Kartofler i halve
  5. Nødder til drys
  6. Asiatisk basilikum til drys
  7. Gul superfrugt balsamico blandes med lidt olie, salt og peber til den dressing

Halve kartofler, squash skåret igennem på langs og blomkålsbuketter fik lidt hvidløgssalt, inden det kom på grillen. Det går hurtigt, og de skal kun lige tage farve.

Spidskål snittes i tynde strimler, og vendes med lidt dressing.

Server de grillede grøntsager ovenpå spidskålen, drys med grofthakket basilikum og nødder.

[/ingredients]

Jeg synes salaten smager godt til det meste grillmad. Serverer du et godt brød til, er det et super fint tilbehør til f.eks. bøffen, eller bare til et par grillpølser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter