MADBLOG & LIVSSTIL

Så blev det atter Grill-vejr.

Så fik vi igen temperaturer på 28 grader her. Rigtig dejligt atter at få sommer, så selvfølgelig kom grillen igang i dag.
Jeg havde et par koteletter af nakkekam, som er perfekte på grill. De er marmorerede, så kødet forbliver saftigt.
Som jeg fortalte i går, kom der 3 kasser fra Årstiderne i dag, med frugt og grønt, så det var jo oplagt at bruge noget af det til aftensmaden. Der var bla. en kasse med 3 økologiske vandmeloner. De er lidt mindre end dem man ellers køber, men til gengæld har de en mere sød og intens smag. Der var også nogle af de første danske pærer i år, og danske æbler. Lækkert, lækkert.
Det er ikke en egentlig opskrift i dag, men blot en lidt anden måde at servere salat på. Sjov og dekorativ. Faktisk ligner det lidt en pariserbøf. Men retten er så absolut mere let.

Jeg skar 2 lidt tykkere skiver af vandmelonen og af hver skive kunne jeg udstikke 2 pæne helt cirkelrunde skiver, som blev lagt på en tallerken. Så blev salaten ellers toppet op ovenpå, og vupti - der er en anderledes servering af salat.
I min salat var der, ud over vandmelonen i bunden, fintsnittet savoykål, tomater, små rødløgtern og fetaost. En olie/eddike dressing blev dryppet over inden servering.

Et par kartofler blev skåret som hasselbackkartofler, dryppet med hvidløgsolie og sat i ovnen ca ½ time, så var de møre.

Vi nød det på terassen, som faktisk er blevet udvidet en hel del i ferien. Det er dejligt med god plads. Faktisk har vi nu 5 steder i haven med fliser, hvor vi kan flytte rundt alt efter om vi vil have sol eller ej, og efter hvor solen lige er. Men jeg indrømmer da, at vi faktisk kun bruger de 2 terasser. Men muligheder er der. Vores lille killingemis, Felix, var også med ude, dog i en snor. Han er endnu for lille til at løbe frit omkring. Men han nød det nu alligevel.

Det blev en ganske kort indlæg i dag, men sådanne skal der også være plads til 🙂

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *