• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød » Stenalderbrød

Stenalderbrød

Udgivet: 26. okt. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Stenalderkost eller Paleo kost er populært. Jeg har ikke brugt det tidligere, men dette her brød bliver nu helt sikkert lavet igen. Skal man købe et Stenalder brød, skal man virkelig betale kasse. Men hvorfor købe, når det er så nemt at bage, så man næsten tror det er løgn. Thomas Rode (ham fra Kong Hans) har lavet denne udgave af Stenalderbrød, men der findes mange, selvom de faktisk alle ligner hinanden.

100 gram græskarkerner
100 gram solsikke kerner
100 gram mandler
100 gram hasselnødder
100 gram hørfrø
100 gram sesamfrø
5 æg
1 dl olivenolie
2 tsk salt

Kom alle ingredienser i en skål, og rør rundt, til det er godt blandet. Fór en bageform med bagepapir, og kom "dejen" i.  Glat ud, så det er fint glat på toppen. Brødet hæver ikke, så det ser ligedan ud når det kommer ud af ovnen.

Husk, at nødder endelig IKKE må hakkes inden, da det kan gøre at brødet harsker under bagningen.

Bages ved 160 grader i ca. 60 min.

 

Mere inspiration

  • billede med surdejsstykker
    Surdejsstykker - lækre boller med surdej
  • billede med pølsehorn
    Pølsehorn - lækre og nemme at bage
  • Fuldkornsstykker
  • Forårssnegle med lækkert fyld

Se mere indhold på bloggen

De forkerte Baoer

Planen der røg i vasken - 2012

Æblesmør i glas

Æblesmør

Crispy Oksekødsboller

Krydrede knasefrikadeller

Bladselleri med pynt

Ungarsk Dobos-Torta

Julefrokost i går, - ondt i hovedet i dag.

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.