MADBLOG & LIVSSTIL

Kyllingebryst med Dukkah

Jeg arbejder hjemme hver anden onsdag og jeg elsker de dage. Det er dage hvor jeg virkelig kan fordybe mig i arbejdet. Derfor sker det ofte, at jeg pludselig opdager at klokken er mange, og jeg skal til at tænke på aftensmaden. Så er det rart med noget nemt, så der hurtigt kan komme mad på bordet. Jeg var forberedt, så havde taget nogle kyllingebryster op af fryseren og Aarstiderne havde netop i dag været forbi med en kasse grøntsager.

2 Kyllingebryster
1-2 dl Dukkah
1 spsk olie
salt og peber

Olie og dukkah blandes og smøres på begge sider af brysterne (kyllingens). Lægges på bagepapir og kommes i ovnen i ½ time.

Som tilbehør kogte jeg kartofler og gulerødder møre, mosede det sammen med 1 spsk smør og lidt af kogevandet. Smages til med salt og peber.

Salat blev det også til. Jeg lavede en salat af broccoli, salat, tomater og lidt jordskokker. Broccolien blev lige blanceret, for ikke at være helt rå. Dressingen lavede jeg af olie, ingefær, citron og salt og peber.

Middagen var klar på ½ time. Og det synes jeg er skønt hurtigt.

I dag kom der både en ny bog, som jeg har bestilt, med posten og bladet "BoligLiv". Så jeg brænder efter at komme igang med at læse. Bogen skal dog vente, til jeg er færdig med den bog jeg allerede er igang med at læse. Men bladet, det må jeg læse nu. Og mon ikke der lige kommer et par idéer der skal laves, når jeg har kigget i det?

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *