• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Marineret Rejesalat

Marineret Rejesalat

Udgivet: 23. dec. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Den lidt kedelige rejesalat i mayonnaise bliver nemt til noget tungt og sjasket. Prøv i stedet for den lækre og lette rejesalat med marinerede rejer. Kan  bruges til frokostbordet, men kan også udgøre det for et helt måltid med noget godt brød til.

Marineret rejesalat
400 gr rejer
200 gr kogt og afkølet bulgur
en god håndfuld hakket frisk persille
2-3 spsk olie
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk honning
1 tsk soya
evt. lidt chili
salt og peber

Bland olie, hvidløg, honning, soya og salt og peber sammen og smag til. Bland dressingen i rejer og bulgur, og kom til sidst den hakkede persille i. Lad salaten stå og trække et par timer, så smagen rigtig sætter sig.

 

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Ferie i Szczecin (Stettin)

billede til hurtig pastaret

Hurtig pastaret med bacon og uden fløde

Citron Koteletter & Salat

Påske Gulerodskage

Jordbærmarmelade med Basilikum

Salat med farver

Hurtig mad i ovnen

Brød med svedjerug

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.