MADBLOG & LIVSSTIL

Søndag og sommer

Det har bare været en dejlig weekend. Endelig føler jeg at det er sommer. I dag har det været ret så varmt, så jeg har faktisk ikke lavet ret meget andet, end sidde på terassen, nyde solen og min iskaffe, og læse en god krimi. Bogen, "Den du elsker" af Mari Jungstedt, er ikke den bedste krimi jeg har læst. Og så har den en afslutning, hvor man ikke bare får serveret den skyldinge. Det er ligesom lidt skjult. Så da jeg havde læst sidste side, måtte jeg lige et par sider tilbage igen, for at forstå hvad der egentlig var sket. Ellers er det en let-læselig bog. Men nu skal jeg på jagt efter en ny bog, jeg kan læse. Uden går det altså ikke 🙂

Frokosten sprang vi over, for appetitten er ikke ret stor når det er varmt. Men hen på eftermiddagen skulle der alligevel lidt i maverne, og så var det heldigt, at jeg bagte chokoladeboller den anden dag. De er jo nemme at finde frem, lige lune i ovnen, og vupti, så er der næsten-nybagte boller på bordet. Vi nød dem, selvom vi fik chokolade-fingre, af den smeltede chokolade. Men pyt med det, en chokoladebolle med en god ost er nu bare dejlig.

Det er lige før, at jeg har dårlig samvittighed over intet at have lavet i dag. Men ud over den dårlige samvittighed, har jeg det også ret godt med bare at have koblet helt fra, og bare hygget. Sådanne dage skal der nemlig også være plads til. Og nu er jeg klar til at indtage en ny uge, med arbejde og hvad der ellers følger med. Jeg er helt sikker på, at det atter bliver en dejlig uge med gode oplevelser.

Opskriften på vores dejlige aftensmad, må I vente med. Jeg lover, at den kommer senere.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *