MADBLOG & LIVSSTIL

Risbøf med ost

Risbøf er en herlig vegetarret. De er både nemme at lave, og de smager godt. Og har man en rest ris fra dagen i forvejen, er det en oplagt måde at få brugt risene på.

Risbøf

5 dl kogte ris (løse ris)
100 gr flødeost
1 fintrevet løg
½ peberfrugt i meget små tern
hakkede friske krydderurter, jeg brugte basilikum
2 æg
¼ dl madlavningsfløde
1 dl rasp
1 tsk salt
peber

Alle ingredienser blandes godt sammen og stilles i køleskabet i ca ½ time.
Formes til pæne bøffer og steges gyldne i lidt olie.

Kan serveres med stuvede porrer, stegte kartofler og en salat.

Grøntsager kan blandes i farsen, - f.eks. vil Champignon  smage godt i bøfferne, ligesom andre krydderier kan anvendes.

Kan man ikke undvære kød, kan risbøfferne serveres som tilbehør til kød.

Mere indhold til dig

4 reaktioner

  1. Jeg tror du tænker på veganer. De spiser ikke mælkeprodukter, hvor i mod vegetarer som regel gør.

      1. Nogle vegetarer, ikke alle, spiser mælkeprodukter. Veganere spiser det ikke.
        Så vil mene det er helt som skrevet.
        Hilsen Ellen

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *