Risbøf er en herlig vegetarret. De er både nemme at lave, og de smager godt. Og har man en rest ris fra dagen i forvejen, er det en oplagt måde at få brugt risene på.

Risbøf

5 dl kogte ris (løse ris)
100 gr flødeost
1 fintrevet løg
½ peberfrugt i meget små tern
hakkede friske krydderurter, jeg brugte basilikum
2 æg
1/4 dl madlavningsfløde
1 dl rasp
1 tsk salt
peber

Alle ingredienser blandes godt sammen og stilles i køleskabet i ca ½ time.
Formes til pæne bøffer og steges gyldne i lidt olie.

Kan serveres med stuvede porrer, stegte kartofler og en salat.

Grøntsager kan blandes i farsen, – f.eks. vil Champignon  smage godt i bøfferne, ligesom andre krydderier kan anvendes.

Kan man ikke undvære kød, kan risbøfferne serveres som tilbehør til kød.

print

2 reaktioner

  1. Jeg tror du tænker på veganer. De spiser ikke mælkeprodukter, hvor i mod vegetarer som regel gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter