Risbøf er en herlig vegetarret. De er både nemme at lave, og de smager godt. Og har man en rest ris fra dagen i forvejen, er det en oplagt måde at få brugt risene på.
Risbøf
5 dl kogte ris (løse ris)
100 gr flødeost
1 fintrevet løg
½ peberfrugt i meget små tern
hakkede friske krydderurter, jeg brugte basilikum
2 æg
¼ dl madlavningsfløde
1 dl rasp
1 tsk salt
peber
Alle ingredienser blandes godt sammen og stilles i køleskabet i ca ½ time.
Formes til pæne bøffer og steges gyldne i lidt olie.
Kan serveres med stuvede porrer, stegte kartofler og en salat.
Grøntsager kan blandes i farsen, - f.eks. vil Champignon smage godt i bøfferne, ligesom andre krydderier kan anvendes.
Kan man ikke undvære kød, kan risbøfferne serveres som tilbehør til kød.
Ellen
Jeg tror du tænker på veganer. De spiser ikke mælkeprodukter, hvor i mod vegetarer som regel gør.
Renè
Flødeost??? Så har det da intet med vegetar at gøre o.O Stadig et dyr der misbruges
Lotte
Du tager vist fejl af en vegetar og en veganer. Check lige op på det 😊
Ellen
Nogle vegetarer, ikke alle, spiser mælkeprodukter. Veganere spiser det ikke.
Så vil mene det er helt som skrevet.
Hilsen Ellen