Banan Bernhardt

Banan Bernhardt

Disse små kager har Mette fra Den store Bagedyst en meget stor andel i, eller hendes flotte fortolkning af Sarah Bernhardt kagerne. Mette lavede nemlig en banantrøffel til hendes, som jeg absolut måtte prøve.  Selvom jeg gerne ville have lavet de flotte kugler, valgte jeg den lette løsning. Jeg havde nemlig nogle gode små økologiske fuldkornskiks, (tynde og sprøde) som dannede bund.
sarah-banan-smit
2 bananer
30 gr smeltet chokolade
1 tsk romessens
1 tsk vanilje
80 gr kokos
10 fuldkornskiks
250 gr chokolade til overtræk

chokolade-smeltet-kagerKokos ristes på en tør pande, til det lige har ændret farve, men ikke er brunt. Kommes i blenderen og køres til det er en klistret konsistens. Smelt chokoladen over vandbad og hæld det i en tynd stråle i kokosmassen mens der røres. Bland vanilje, romessens og de mosede bananer i, og bland rigtig godt sammen.

Læg kiksene ud og sprøjt banantrøffel på dem alle.

sarah-banan-fad
Smelt chokolade over vandbad og overtræk dem. Pynt med det du har. Husk at vælge en god chokolade, det giver helt klart den bedste smag.

banancreme-sarah
chokolade-overtraek

Print

2 Comments

  1. Muuuums det ser godt ud!!
    Mine tænder løber i vand! :-)

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*