Kylling med knas under skindet

Kylling med knas under skindet

2 kyllingebryster med skind, 2 store nye kartofler, et par gulerødder og 1 appelsin var der i dag. Så var det jo bare med at finde på noget.

Kyllingebryster.

2 kyllingebryster
2 tsk rød pesto
25 gr smør
25 gr finthakkede mandler
frisk persille
salt og peber

Skær forsigtigt en lomme ind i skindet , som løsnes hele vejen rundt. Pas på der ikke går hul.
Pesto, blødt smør, mandler, hakket persille og salt og peber blandes godt sammen og kommes ind under skindet på kyllingebrysterne.

Og så skal man lige huske – RIGELIGT MED SMØR – så skindet smøres med smeltet smør, og så lige et drys salt, inden det kommer i ovnen.

Kartoflerne

2 store nye kartofler skrabes og skæres i skiver. Fordeles i 2 ildfaste fade i et fint mønster. Smøres med – ja rigtigt gættet – SMØR.

Står i ovnen ved 200 gr, til begge dele er smukt brune. Ca. 30 – 45 min.

Så er der serveret – fyldet gav en virkelig god smag til kyllingekødet, og smørret gjorde skindet fint og sprødt.

Og hov gulerødderne blev revet fint og blandet med appelsinen der blev skåret i tern. Det fik jeg ikke lige et billede af, men var nu heller ikke så interessant.

 

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*