• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Aftensmad » Kylling med knas under skindet

Kylling med knas under skindet

Udgivet: 14. jun. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 14. jun. 2023.

2 kyllingebryster med skind, 2 store nye kartofler, et par gulerødder og 1 appelsin var der i dag. Så var det jo bare med at finde på noget.

Kyllingebryster.

2 kyllingebryster
2 tsk rød pesto
25 gr smør
25 gr finthakkede mandler
frisk persille
salt og peber

Skær forsigtigt en lomme ind i skindet , som løsnes hele vejen rundt. Pas på der ikke går hul.
Pesto, blødt smør, mandler, hakket persille og salt og peber blandes godt sammen og kommes ind under skindet på kyllingebrysterne.

Og så skal man lige huske - RIGELIGT MED SMØR - så skindet smøres med smeltet smør, og så lige et drys salt, inden det kommer i ovnen.

Kartoflerne

2 store nye kartofler skrabes og skæres i skiver. Fordeles i 2 ildfaste fade i et fint mønster. Smøres med - ja rigtigt gættet - SMØR.

Står i ovnen ved 200 gr, til begge dele er smukt brune. Ca. 30 - 45 min.

Så er der serveret - fyldet gav en virkelig god smag til kyllingekødet, og smørret gjorde skindet fint og sprødt.

Og hov gulerødderne blev revet fint og blandet med appelsinen der blev skåret i tern. Det fik jeg ikke lige et billede af, men var nu heller ikke så interessant.

Mere inspiration

  • gammeldags brunkål kopi
    Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • wok med svinekød, kokosmælk og nudler
    Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos

Se mere indhold på bloggen

Cremet grøn pasta

Svinekæber

Kylling og bagte kartofler

Kom så med det grillvejr!

Mad for Alle i Mariager

Vinterens Salat

Rester med kartoffelmoslåg

Så kom vidunderet.......

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.