MADBLOG & LIVSSTIL

Lille tur på sidste dag i påske

Så blev det den sidste dag i påskeferie. Solen skinnede fra morgenstunden, men senere kom der skyer og regn. Vi havde aftalt, at vi ville en tur forbi Loppeforum i Aabenraa, for at se om der var noget vi kunne bruge. Der var meget, men mange forlanger også alt for meget for deres ting, så det blev kun til en lille kande og en minibakke. Begge dele synes jeg bare er så søde. Kanden er ikke mere end 10-15 cm, så det er ikke en sovsekande. Er der mon nogen der ved, hvad den bruges til?
Min skal bruges som pynt, men den har jo nok en funktion ud over det.

DSC_0026

lamperNår vi nu var på de kanter, kunne vi næste ikke lade være med at køre rundt om Krusmølle. Hold da op, hvor har de meget spændende og mange anderledes ting, som f.eks. disse lampe. Jeg synes der kommer mere for hver gang jeg er der. Man bliver nemt fristet der, også af deres delikatesseafdeling, der er fyld med Sønderjyske specialiteter.
Hele atmosfæren er skøn og vi nød da også en latte, i den nostalgiske café, inden vi igen kørte hjemad.
Du kan læse historien om krusmølle på deres hjemmeside.

Krusmølle

Turen sluttede med frokost på Café Storm i Aabenraa.

Nu er påsken slut og jeg glæder mig til at starte på arbejde igen i morgen. Om end jeg er lidt nervøs for at komme igang igen, men det skal nok gå.

2 reaktioner

  1. Hej Pia.
    Jo jeg har også fået at vide, at det er et smørnæb. Så du har ret. Jeg havde slet ikke tænkt i den retning.
    Man kan vel sige om lamperne, at de måske nok er mere sjove og anderledes, end smukke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *