MADBLOG & LIVSSTIL

I dag lå det nye “Mad & Venner” og ventede på mig i postkassen da jeg kom hjem. Det er næsten altid som en fest den dag det kommer, og jeg er ikke sen til at få kaffe i koppen og krybe hen i et hjørne for at fordybe mig i bladet. Som altid er det sprængfyldt med opskrifter, artikler og mange idéer. I dag fik jeg lyst til at prøve en af opskrifterne af, som jeg dog ændrede lidt, så det passede med det jeg havde.

toco-pose

Fiske Taco både lød og så lækkert og spændende ud. Og nemt, for jeg synes bare det er alt for varmt til at stå i køkkenet og lave de store middage. Ja selv grill synes jeg er varmt. Ta´ en tude kiks, Ellen 😉

taco-fisk-salatMen altså min opskrift kom til at se sådan ud:

2 store gode sejfileter
mel, æg, rasp til panering

4 tortilla pandekager

1 halv spidskål
2 forårsløg
1 kop edamamerbønner
2 spsk olie
2 spsk risvineddike
salt og peber

3 spsk mayonnaise
godt med revet peberrod (fintrevet)
salt og peber

Skær fiskefileterne igennem på langs, så det bliver til lange fiskepinde. Vend dem i mel, derefter i sammenpiske æg og til sidst i rasp. Jeg valgte at komme dem i ovnene indtil de havde en fin brun farve, men panden kan også anvendes.

Spidskål snittes fint og blandes sammen med fintsnittede forårsløg og bønnerne. Bland olie og risvineddiken og smag den til med salt og peber. Bland det i salaten.

Bland mayonnaisen med fintrevet peberrod (opskriften siger wasabipasta)

tortilla-kagerulle

Varm pandekagerne på en tør pande, til de er brune, fold dem over f.eks. kagerullen og lad dem hænge der indtil de er afkølet lidt og beholder faconen.

Når fisken er klar, anrettes det hele.

Kom først salat i tacoskallerne, så fisk og øverst dressingen.

Velbekomme – en super nem og skøn finger-sommer-spise på terassen!

to-fiske-taco

pandekage-bid

fisk-salat-edamer-tortilla

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter