• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Frokost » Fisko-Tace eller Fiske-Taco

Fisko-Tace eller Fiske-Taco

Udgivet: 11. jul. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I dag lå det nye "Mad & Venner" og ventede på mig i postkassen da jeg kom hjem. Det er næsten altid som en fest den dag det kommer, og jeg er ikke sen til at få kaffe i koppen og krybe hen i et hjørne for at fordybe mig i bladet. Som altid er det sprængfyldt med opskrifter, artikler og mange idéer. I dag fik jeg lyst til at prøve en af opskrifterne af, som jeg dog ændrede lidt, så det passede med det jeg havde.

Fiske Taco både lød og så lækkert og spændende ud. Og nemt, for jeg synes bare det er alt for varmt til at stå i køkkenet og lave de store middage. Ja selv grill synes jeg er varmt. Ta´ en tude kiks, Ellen 😉

Men altså min opskrift kom til at se sådan ud:

2 store gode sejfileter
mel, æg, rasp til panering

4 tortilla pandekager

1 halv spidskål
2 forårsløg
1 kop edamamerbønner
2 spsk olie
2 spsk risvineddike
salt og peber

3 spsk mayonnaise
godt med revet peberrod (fintrevet)
salt og peber

Skær fiskefileterne igennem på langs, så det bliver til lange fiskepinde. Vend dem i mel, derefter i sammenpiske æg og til sidst i rasp. Jeg valgte at komme dem i ovnene indtil de havde en fin brun farve, men panden kan også anvendes.

Spidskål snittes fint og blandes sammen med fintsnittede forårsløg og bønnerne. Bland olie og risvineddiken og smag den til med salt og peber. Bland det i salaten.

Bland mayonnaisen med fintrevet peberrod (opskriften siger wasabipasta)

Varm pandekagerne på en tør pande, til de er brune, fold dem over f.eks. kagerullen og lad dem hænge der indtil de er afkølet lidt og beholder faconen.

Når fisken er klar, anrettes det hele.

Kom først salat i tacoskallerne, så fisk og øverst dressingen.

Velbekomme - en super nem og skøn finger-sommer-spise på terassen!

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza

Se mere indhold på bloggen

Biscotti – italienske småkager

Frokost på Vester Vedsted Vingård

Sprød salat

SMUK mad over alt i skoven

Perlespelt GRØD med gulerodsmos

Madplan uge 11

Nytårsmenuen

Weekend og tur til Aarhus

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.