• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Frokost » Blød Pasta med Grønt

Blød Pasta med Grønt

Udgivet: 11. apr. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I mit stuevindue er der masser af sol, så om sommeren er det svært med grønne planter. Men der er en af mine potteplanter der bare vokser og vokser. Det er min aloe vera. Jeg piller af og til skud fra den, men der kommer masservis af nye. Og nu kommer der sørme også blomst i den. Det har den ikke haft tidligere, så det er jeg lidt spændt på. Jeg har en gang hørt, at den skulle dø når den har blomstret, men om det passer eller ej, ved jeg ikke.

Men det er ikke kun indefor det gror. For det gør det bestemt også i krydderurtebedet. Mine purløg er allerede store, og jeg kan bruge af dem.

I køkkenet lavede jeg en hurtig pastaret med grønt. Nu er det tid for de lette retter og når det går lidt hurtigt er det også ren glæde. Jeg håber snart vi kan få gang i grillen, så der kan laves lækre retter over kullene.

[ingredients title="Ingredients"]

  • 200 gr pasta
  • 200 gr champignon
  • 200 gr squash, rosenkål, ærter eller hvad du har lyst til
  • lidt olie til stegning
  • 1 dl fløde
  • 50 gr ost
  • 1 tsk timian
  • salt og peber

Gør champignon og dine andre grøntssager klar. Jeg skar alt i mindre stykker.
Svits først champignon på en pande sammen med timian og salt og peber. Kom fløde og ost ved, og lad væden koge ind 5 min. TIlsæt resten af grøntsagerne og lad det hele simre 5 min længere. Smag til.

Tilbered din pasta som der står på pakken. Inden du hælder væden fra den færdige pasta, tager du lidt af kogevandet og kommer i sovsen. Hæld vandet fra pastaen og vend den hurtigt i sovsen.

Giv gerne retten et godt drys persille inden servering.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza

Se mere indhold på bloggen

Så er det blevet koldt

Marineret Rejesalat

Fotokursus hos Fru. Knips

Ingefærkager eller Ginger Nuts

Æble-alamande

De lækreste Påskeæg!

Små Farsbrød med fennikel og æble

Tinas Guldkage til Påsken

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.