MADBLOG & LIVSSTIL

Det er da helt fantastisk, – solen skinner jo faktisk hver dag nu. I går var jeg ude i haven og få mine krydderurter klippet ned, så de små fine skud rigtig kan komme frem nu. Hold da op, hvor der duftede godt. Jeg glæder mig til sommer, hvor vi kan sidde på terrassen og nyde duften fra krydderurterne.


I dag har Jens sat mine hylder op i køkkenet, så der nu er plads til alle kogebøgerne. Jeg har kun haft en del af dem nede i køkkenet, resten står på kontoret ovenpå. Men nu burde der være plads til dem alle. Jeg synes selv det pyntede gevaldigt i køkkenet.


Nu skal der slappes af, og sluges alt den sol der kan. Man fristes til at gå uden jakke, men det kan vist ende med en forkølelse så. En lille hage ved al den sol er, at man kan se, hvor meget vinduerne trænger til at blive pudset. Er det ikke dumt at bruge en søndag eftermiddag på at pudse vinduer?

Den nye kommende uge, byder ikke på de vildt mange planer. Mit største projekt er, at blive frisk til at arbejde “normalt” igen, og så skal der også laves lidt i køkkenet. Påsken nærmer sig, så mon ikke der kommer lidt påskeretter – påskeæg, påskekage m.m.  I kan jo også kigge på lidt af de påskeretter, der er på bloggen allerede 🙂

guldkage-paaskekage-09Paaskeaeg-i-solvfad Muffins-paaske Skidne-Aeg
Til sidst, skal I altså lige se denne søde lille glasklokke. Jeg fandt den i Fakta den anden dag, og den var ikke til at stå for, og var mega billig, – ja så den endte i min kurv og pynter nu på mit bord. Påskeæggene i beton,  har min veninde lavet og er rigtig søde. På Betonværkstedet kan I se hvad hun ellers laver.
klokke-kokken-paaske
Nyd søndagen og glæd jer over foråret hjerte

2 reaktioner

  1. Hej Pia.
   Jeg er glad for, at du bliver i godt humør af at komme ind på min blog. Det er jo ikke det værste der kan ske 😉
   Jeg synes også du har en dejlig blog med masser af idéer til at bruge de rester, der altid vil komme.
   Fortsat god søndag aften!
   Hilsen Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter