MADBLOG & LIVSSTIL

Flotte nye billeder

Indlægget er sponsoreret

Nu skal alt ikke gå op i jul (de kan lige nå at bestilles til en julegave), og der pyntes også op med andet end nisser her i huset. Jeg kan nemlig godt li´, at der kommer lidt nyt på væggen en gang imellem. Men det skal heller ikke koste en formue, for så bliver det altså for dyrt at skifte for ofte. Og så er der lige det, at det også skal passe ind i vores stil. Jeg fandt plakaterne hos PAPAPAPA, som laver nogle utroligt flotte plakater, og de er ikke engang så vildt dyre. Og så den anden dag, kom posten forbi med en pakke med de 2 plakater, som nu er klar til at blive sat i en ramme.

PAPAPAPA designer og producerer selv de skandinavisk inspirerede plakater, og har et bredt udvalg af stilarter der passer ind i det moderne nordiske hjem. De fleste af deres plakater, er enkle og i sort/hvid eller sarte farver. Motiverne giver dens ejer mulighed for selv at "bestemme" hvad billedet indeholder. De appellerer til fantasien.

Jeg havde valgt en plakat med billede af en mælkebøtte der smider frø. Jeg glæder mig til at få den op at hænge på væggen, og lade tanker og drømme flyve med frøene. Motivet drager mig lige ind i drømmenes verden. Og måske det vil blive her, der drømmes om nye retter der skal afprøves. Jeg synes altså bare det billede er så livsbekræftende.

Det andet billede er med en lille kolibrid, som fortæller en hel historie om sit liv. Kolibrien kan holde sig svævende over en område, som når vi svæver hen over vores eget liv og ser det lidt fra oven.
Nogle gange er det dog ikke mit eget liv jeg svæverhen over, men over alt det den lille fugl har oplevet mens den flyver hen over landskabet. Jeg får faktisk lavet mig mange sjove og gode historier i mit hovede. Det er næsten ligesom da jeg var barn, og min farmor og farfar havde et stort vævet tøppe hængende over divanen, og hvor jeg mange gange har siddet og fantaseret mig ind i livet i tæppet. Det er lidt sjovt med billeder, der giver de muligheder.

Men PAPAPAPA har mange andre spændende plakater. Det kan faktisk godt være lidt svært at vælge, når man lige skal. Det synes jeg ihvertfald det var. Og jeg kan nemt forestille mig, at jeg er nødt til lige at have et par stykker mere. De er rigtig flotte i en ramme, og lavet på noget godt papir, der ikke har det der til tider irriterende genskær.

Har du nu ikke fået lyst til at komme ind og se hvad de har? Så kan du finde dem på PAPAPAPA .dk. Der kommer hele tiden nye motiver og nogle forsvinder. Så det er lidt spændede at komme ind og se, hvad der er lige nu.

Med mine flotte billeder, ønsker jeg jer alle en super dejlig og fantasifuld 3. weekend i december.

Den dovned Mops, kunne jeg ikke rigtig stå for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *