MADBLOG & LIVSSTIL

Det regner udenfor, – sådan en dag man egentlig tænker, at der skal dufte af friskbagt kage i hele huset. Men nu spiser jeg ikke lige så meget kage for tiden, så det er ikke sjovt at bage.
Jeg har læst, drukket te, haft ondt af mig selv (fordi jeg hoster ekstremt meget), og siddet lidt ved computeren. Så hvad skal jeg så andet end gå i køkkenet.

regn

I køleskabet ligger 2 fine svinekoteletter, en bakke med forskellige svampe og lidt flødeost. Sådan, så må du lige lave aftensmad ud af det. Champignon i ostesauce? – nårh nej, det tillader kuren ikke. Pling så kom det lige. Ost og svampe skal da ind i koteletterne. Og se nu bare, hvad det blev til, – små lækre og indbydende Koteletruller med fyld af ost og svampe.

kotelet-rulle-rodbeder2 koteletter
100 gr svampe
10 gr flødeost (neutral)
1 tsk Røget Salt fra Mariager
lidt fløde (fortæl det ikke til nogen)

Koteletterne bankes ud, så de bliver lidt mere flade. Svampe renses og skæres i små tern, og blandes med flødeost og salt. Smag til, for det skal smage af noget.
Kom en klat fyld på hver kotelet og fold den sammen omkring det. Kom en kødnål i for at holde sammen. Jeg bandt dem sammen.

Koteletterne brunes på en pande med med lidt olie. Lægges i et ildfast fad og drysses med lidt mere salt. En kvist timian vil også være god at komme ved. Er der fyld til overs, kommes det ovenpå. Vil man gerne have lidt sauce (jeg har en mand der gerne vil), kan der hældes lidt fløde ned ved. Det er jo weekend ikk?

Sættes i ovnen i små 30 min. ved 200 grader.

rulle-salt-mariager-flodesauce

Som tilbehør fik vi selvfølgelig en salat. De meget pinke stykke på billedet, er ananas, som blev lidt røde fordi der også kom revet rødbeder i.

Koteletter-ruller

I stedet for kartofler skar jeg et par rødbeder i store stave, kogte dem 10 min, og vendte dem rundt i rasp. I stedet for at komme dem i friture, forsøgte jeg mig at komme dem i oven. Smagen er, helt den sammen, men farven bliver pænere med olie. Server lidt skyr smagt til med krydderier til.

koteletrulle-ost

Jeg håber I alle har haft en helt fantastisk weekend – der har da været solstrejf ind i mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter