• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sæson » Grill Mad

Mørbradspyd med tilbehør

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Det er da dejligt når vejret viser sommer og grillen står permanent fremme. Alt kan faktisk smides på griller, det er kun vores fantasi der skal i sving.

Spyd med mørbrad og kartofler er der ikke megen fantasi i, men det smager jo godt. Jeg lægger altid kød til grillen i en marinade inden det skal grilles. Dels for at give det smag, men også for at give det saft.

Tilbehøret kommer også en tur på grillen, for nemt skal det være. Ja salaten kommer altså ikke 🙂

1 svinemørbrad, afpudset
2 tsk soya
4 spsk olie
1 spsk blommechutney
salt, peber, hvidløg

Små nye kartofler

Evt.
Markchampignon
Fetaost i tern
Tomater
Mozarellaost
Forårsløg

Bland marinaden, og kom mørbrad skåret i mindre stykker  i. Ligger og trækker et par timer. Imens kommes træpindene i vand, og ligger og trækker vand, så der ikke så nemt går ild i dem.
Kartofler koges knap møre, afkøles lidt og smøres let med olie. Drysses med salt og evt. hvidløg. På de våde træpinde, stikkes nu skiftevis kartofler og kød.

Grill dem til kartoflerne er pænt brune og kødet mørt.

Som tilbehør kan store markchampignon fyldes med fetaost og grilles til det er varmt og osten let smeltet.

Tomatskiver lægges sammen med en skive mozarellaost og på toppen kommes fintsnittet forårsløg. Også de kommes på grillen til osten smelter let.

Som sovs, blandede jeg lidt blommechutney med creme fraiche, og smagte til med ekstra salt og peber.

Mere inspiration

  • Tomater på grillen
  • Portobellosvampe med asparges og pesto
  • Lav mad på grill
    Grilltips og Grillburger
  • Kartoffelsalat og rødvin

Se mere indhold på bloggen

Karamel-kager

Is med lysegrønne Granskud

Marcipan med nutella

Sagobudding med jordbær

billede med citronkage

Nem citronkage med citronglasur

Huskesedler og mad

Svinekoteletter med rodfrugter

Randers, Beatles og Elvis

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.