En hurtig og mega god kage - som de fleste brownies jo er. Det er næsten konfekt, sådan et stykke.
2oo gr smør
350 gr farin
2 store æg
1 vaniljestang
280 gr mel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
200 gr chokolade
Smelt smørret i en gryde og kom farin i det smeltede smør. Afkøl massen.
Bland mel salt og bagepulver sammen og vend chokolade, der er hakket groft i.
Pisk æggene let sammen.
Bland smør/sukker, sammenpiskede æg i melblandingen og rør det godt rundt.
Kom den faste dej i en bradepande (20x30 cm), og bag kagen ved 180 grader i ca. 25 min - pas på du ikke giver den for meget, den skal være lidt blød inden i
Lad kagen køle mindst 1 time inden den skæres i tern og drysses med flormelis. Den bliver allerbedst af at stå til dagen efter, men her kan vi ikke vente på at smage den, så der bliver sjældent noget til overs.
2 reaktioner
Hej Ellen. Jeg skal til at bage din brownies, skal jeg ikke smelte chokoladen i smørret ??
Hilsen Mathilde
Hej Malene.
Det Kan du godt, men jeg hakkede det blot groft og kom i denne gang.
Fortsat god dag 🙂