Fyldte Kartofler

En let lille sommerret, som både kan bruges som tilbehør, men også som her, udgøre et måltid. Serveret med en god salat og lidt godt brød, er det en dejlig let sommerret.

4 store bagekartofler
200 gr bacon i tern
1 løg i små tern
Friske krydderurter
3 store æg
2 spsk smør
Ost

Kartoflerne koges/bages møre, og afkøles.  Hver kartoffel udhules ganske forsigtigt, så skindet ikke ødelægges.


Kartoffel-indmaden kommes i en skål og moses sammen med friske hakkede krydderurter, æg og blødt smør. Baconternene steges sprøde og vendes i kartoffelblandingen.

Kartoffelblandingen fordeles forsigtigt i de udhulede kartofler – der må gerne være top på -, og drysses øverst med ost.

Skal i ovnen eller på grillen i ca. 20 min, indtil osten er gyldent.

Velbekomme!

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*