• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Blinis med laks

Blinis med laks

Udgivet: 18. jan. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Små lækre lysegrønne blinis, lavet med edamamebønner og boghvedemel.  De er rigtig gode som forret, eller som frokostret. Og faktisk mætter de ret meget, hvis man spiser et par stykker.

Grønne Blinis
150 gr edamamebønner (soyabønner)
1 æg
75 gr skyr
1 spsk boghvedemel

Olie til stegning

Cremefraiche
Røget laks
Grønt

Kom friske eller optøede edamamebønner, skyr, æg og boghvedemel i blenderen og kør til det er en grøn dej. Smag til med salt og peber.

Sæt 6-7 klatter af på en varm pande med olie, og tryk dem lidt flade og i facon som blinis.
Steg dem lysebrune på begge sider.
Afkøles inden de pyntes med en klat creme fraiche og røget lakseskive.

 

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Boller med bygmel og stikkelsbærsirup

Stormflods-Is fra Fanø

Bønner med bacon og jordskokkesauce.

Kandiserede appelsinpinde

Lidt løse skriblerier

Fiskelasagne og forårs-primula

Madplan uge 19

Madplan Uge 16

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.