Blinis med laks

Små lækre lysegrønne blinis, lavet med edamamebønner og boghvedemel.  De er rigtig gode som forret, eller som frokostret. Og faktisk mætter de ret meget, hvis man spiser et par stykker.

Grønne Blinis
150 gr edamamebønner (soyabønner)
1 æg
75 gr skyr
1 spsk boghvedemel

Olie til stegning

Cremefraiche
Røget laks
Grønt

Kom friske eller optøede edamamebønner, skyr, æg og boghvedemel i blenderen og kør til det er en grøn dej. Smag til med salt og peber.

Sæt 6-7 klatter af på en varm pande med olie, og tryk dem lidt flade og i facon som blinis.
Steg dem lysebrune på begge sider.
Afkøles inden de pyntes med en klat creme fraiche og røget lakseskive.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*