Uge 43

MANDAG:

Jordskokkesuppe med kokosmælk og chorizopølser
Hjemmebagte flutes.

TIRSDAG:

Kødboller i Tomatsauce med frisk pasta vendt med grønkål

ONSDAG:

Fiskehapsere med kartoffelbjælker lavet i ovn som pommes fritter og et eller andet grønt til

TORSDAG:

Rugbrød med lun leverpostej og rødbeder
En hurtig middag, – vi skal til kundeaften hos den lokale slagter (med smagsprøver), så der skal bare lidt hurtigt og nemt på bordet

FREDAG:

Pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme og en god øl til

LØRDAG:

Forloren Hare med SOVS, kartofler og Grønkålssalat

SØNDAG:

Rester af den Forlorne Hare, evt. lavet i ovn som denne reste middag.

WEEKEND-KAGEN:

Mazarinkage med kartofler
Tror jeg vil komme æbler og nødder i dejen.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*