MADBLOG & LIVSSTIL

Så blev det sidste lørdag inden jul, og er sikkert en hektisk dag for mange. Men når julegaverne er købt, anden ligger i fryseren sammen med hvidkålen, – ja så er der ikke noget stress her. Jeg holder derimod en rigtig julet weekend helt for mig selv. Selvom man er alene om tingene, er det dejligt at være kun een, bare en gang imellem. Der er f.eks. slet ingen der lusker rundt om bordet, hvor de varme småkager ligger til afkøling, for lige at smugle en eller to med ud i værkstedet.


Jeg har ikke lavet nye opskrifter i dag, men brugt  dem jeg har. I morges startede jeg med Herrnhutkager, som blev rigtig gode. Jeg synes flormelisen gør dem lidt for søde for mig, så i år har jeg forsøgt mig med at komme chokolade på dem i stedet for. Og jeg synes det er super. Giver faktisk en helt anden kage, som absolut ikke er ringere.

Mine bounty, som plejer at være i toppe, blev lavet som fyldte chokolader og malet med guld. Wauu siger jeg bare. Det ser altså flot ud.


Da det nu kørte som på skinner, fortsatte jeg bare. En portion “Snebolde” med limoncello blev det også til. Det vil sige, at de også blev lavet som fyldt chokolade, og så malet med sølv. Opskriften skal I nok få en af dagene.

Som afslutning på lørdagens projekter, kom der to ordentlige basser af julefranskbrød ud af ovnen. De skal i fryseren, så der er til juledagene.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter