Blåbær “Tiramisú”

Vi kan ret godt li Tiramisú, men en gang imellem kan det være sjovt at ændre lidt på opskrifterne.
Det har jeg gjort her, endda ret så kraftigt. Det eneste den har tilfælles med tiramisú er, kakaodrysset og “fingerne”.

2 dl Skyr
2 ½ dl fløde
½ dl citronsaft
200 gr blåbær
1 tsk vaniljesukker
4 spsk rørsukker
2 æggeblommer
2 bl husblads
1 eller 2 kopper kaffe – du skal ikke drikke det

Kakao
Lady Fingers

Æggeblommer og sukker piskes skummende, og alt undtagen fløde blandes i. Fløden piskes og vendes forsigtigt i.
Husblasen lægges i koldt vand i 10 min, hvorefter det smeltes i en gryde. Kom et par skefulde af fyldet op i husblasen og rør grundigt rundt, inden den hele kommes i blåbærcremen.

Kom blåbærcreme i formen, dyp LadyFingers i kaffe ( kun lige et hurtigt dyp) og læg dem over, blåbærcreme igen og drys med kakao – kager, creme og kakao igen.

Sættes i køleskabet mindst 4 timer.

Print

3 Comments

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*