Påske-flødebolle-æg
Marcipanrulle hvor der skæres 10-14 bunde af
2 blad husblas
3 pasteuriseret æggehvide
2 tsk. vaniljesukker
1½ dl flormelis
200 g mørk chokolade
Pynt
Træk marcipanbundene lidt ovale, så de får æg-facon. Udblød husblas og smelt den med det vand, der hænger ved. Pisk hviderne stive med vanilje og flormelis og tilsæt husblasen, mens der piskes. Med en ske formes hviderne som et liggende æg på bundene og de stilles i fryseren til de er let frosne. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk flødebollerne. Drys lidt pynt på dem. Jeg synes tørrede hindbær er flot på dem.
Det med at massen skal formes som æg, lykkedes ikke helt for mig. Jeg lod det stå lidt, og det var lidt for lang tid. Så det blev til små klatter istedet for, men smagen var super alligevel. Så hvad gør et misdannet æg så?
Jeg kom dem en tur i fryseren igen, for at de kunne stivne hurtigt. Så de "svedte" lidt da jeg skulle tage billeder. Og de holdt ikke så længe, at jeg kunne tage et senere.
Skriv din kommentar her