• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Wok med fuldkornsnudler

Wok med fuldkornsnudler

Udgivet: 5. maj. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Asiatisk mad er dejligt fyldt med grøntsager. Det er grøntsager, der stadig knaser og den lette krydring giver en rigtig god smag.  Og det er ret så nemt at lave. Fastfood, som også er sundt. Og en pasta-fan som mig, er det jo bare noget af det bedste.

400 gr kyllingefilet
2 spsk soya
2 spsk olivenolie
1 spsk farin
2 fed knust hvidløg
4 gulerødder
1 courgette
¼ spidskål
2-4 forårsløg
1 god håndfuld ærter
salt, peber
250 gr. Nudler - gerne fuldkorns

Olie, brun farin, soya, hvidløg, salt og peber blandes sammen til en marinade, som kyllingestykkerne vendes i. Lad det stå og trække et par timer (faktisk gerne natten over).
Imens kan grøntsagerne gøres klar.
Gulerødder og courgette skæres i julienne, spidskål i helt tynde strimler og forårsløg i skiver. Hold grøntsagerne hver for sig.

Varm en pande godt op med en anelse olie. Si kyllingen fra marinaden og kom den på den meget varme pande. Steg dem til de er møre, og tag dem af. Kom nu forårsløg på og vend nogle gang rundt, kom gulerødder på og giv dem lidt, inden courgetten kommes med på panden. Grøntsagerne skal stadig have bid, så de ikke bliver kedelige.
Kom kyllingekødet tilbage i panden sammen med ærter og spidskål, og vend det hele rundt. Jeg kom ganske lidt bouillon ved sammen med lidt af marinaden, men det behøves absolut ikke.
Kom nudlerne, jeg har valgt fuldkornsnudler, i kogende vand - gerne bouillon - og lad dem ligge i 3 min. Si vandet/bouillon fra og vend dem hurtigt i retten. Smag til og pynt med et grønt drys og servér.

Mere inspiration

  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Pasta med Blomkålssovs

Se mere indhold på bloggen

Karlsens Krydderier & bog af Claus Holm

Tja hvad skal jeg kalde det

Første Madplan i 2014

Boller i Karry med prikker

Skinkesalat på ristet bolle

Mini Stollen

Sommer og Ferie

Friteret æg på biksemad

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.