• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » CremeFraiche Kagen

CremeFraiche Kagen

Udgivet: 5. nov. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Har du lige lyst til kage i aften? Så er denne kage nem, og du har hurtig lun kage til kaffen eller teen.
Den kan spises som den er, overtrækkes med glasur eller chokolade, og den kan skæres igennem og lægges sammen med smørcreme. Det er helt op til dig, og hvad du har tid og lyst til.

Creme Fraiche Kagen
2 hele æg
3 dl. Sukker
3 dl. hvedemel
½ tsk. natron
1 spsk. kanel
½ tsk. ingefær
3 dl. creme fraiche
50 gr mandelsplitter

Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Sigt mel, natron, ingefær og kanel og vend det i æggemassen skiftevis med creme fraiche og mandler.
Kommes i en lille bradepande (20 x 20 cm) og bages ved 175 grader i ca. ½ time.

Som topping eller creme til at lægge kagen sammen med, kan du lave en appelsincreme
50 gr blødt smør
1 stor spsk appelsinsaft
revet skal af appelsinen (økologisk)
3½ dl flormelis

Det hele blandes rigtig godt sammen og lægges enten ovenpå eller kagen skæres igennem og lægges sammen med cremen.

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

Kringle med Pistaciemasse

Laksefrikadeller

olivenolie

Drømmen om Kreta

Snyde Pizzaer der er hurtige

Torsk i ovn med krydderurter

Et nyt år venter

Flap Jacks - hvad er nu det?

Is-kaffe

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.