• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Pasta med Hokkaido

Pasta med Hokkaido

Udgivet: 23. okt. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så er det hverdag igen her, og jeg skal atter lave aftensmad herhjemme. Heldigvis kom der også i dag en kasse fra Aarstiderne, og der var bla. hokkaido i kassen. Den flotte orange græskar har en let sødlig smag og blev til en skøn ret sammen med pasta. Og ganske enkel er den også at lave.

[ingredients title="Pasta med Hokkaido"]

  • 250 gr pasta
  • ca. 500 gr skrællet hokkaido i tern
  • 2 dl bouillon
  • salt og peber
  • 2 tsk oregano, timian eller hvad du har lyst til
  • 25 gr revet mozarella
  • olie til stegning
  • mozarellakugler
  • stegte kødboller/frikadeller

Sæt vandet over til pastaen, og kom pastaen i når vandet koger. Kog som anvist på pakken.

Kom halvdelen af hokkaidoen i en gryde med bouillon og kog ca. 15 min til hokkaidoen er godt mør. Tag gryden af varmen og blend det hele sammen til en jævn sauce. Tilsæt det revne ost og lad det smelte i saucen mens du rører rundt. Smag til med salt og peber.

Steg resten af hokkaidotern på en varm pande med olie til de er møre, men stadig med bid. Krydr gerne med lidt oregano, timian eller bare med hvidløg, salt og peber.

Jeg havde en rest kødboller som fik en tur på panden så de fik stegeskorpe.

Kom den afdryppede pasta i saucen og vend godt rundt. Pynt med de stegte hokkaidotern og kødbollerne. Kom et par kugler mozarella på toppen.

En enkel, smagfuld og smuk ret.

Saucen smager også rigtig godt til en omgang frikadeller med kartofler.

[/ingredients]

Hav en dejlig mandag aften!

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Hjertesalat med Bolognese

Koldskålsfromage med Rabarber

Japansk Ramen med and

Madplan uge 39

Fiskelasagne og forårs-primula

Kylling med ananas og karrysovs

Kylling med ananas og karrysovs

Studentertid og studenterbrød

Mørbrad i kokos og karry

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.