MADBLOG & LIVSSTIL

I går var vejret godt, men i dag var det ikke mindre end fantastisk. Indtil sidst på eftermiddagen, så slog det ligesom om og køligere luft kom ind.
I går var vi til et bryllup, hvor vielsen og efterfølgende reception blev holdt i brudeparrets have, og vejret var jo perfekt. Der var bryllupsfest efterfølgende, så måske er jeg nok lidt mat i knæene i dag. Jeg har i hvertfald ikke fået udrettet ret meget. Men en lille tur rundt i haven, er det blevet til. Og hvor blomstrer alt bare fint lige nu. Selv i køkkenhaven er salaten kommet så fint frem.

Tomater og augurker blev i dag plantet ud i drivhuset, og vi forsøger os også med en aubergine-plante og et par melon-agurker i år. Det er altid spændende med lidt nyt.

Lige udenfor drivhuset blomstrer det Japanske Kirsebærtræ lige nu. Og det er et imponerende syn. Naboen er dog knap så begejstret, når træet igen smider alle blomster, som altid dækker deres terasse med de sart-lyserøde blomster.

Er det Japanske Kirsebærtræ ikke bare smuk lige nu?

I mine højbede står salaten rigtig flot, og det varer ikke lang tid inden vi kan få friskplukket salat.

I de fleste af vores potter, er der lige nu stedmoderblomster, men på terrassen er der også 2 med azaliaer. Den ene blomstrer smukt nu, med de flotteste pink blomster.

Så er der Bellis,som er en rigtig forårsblomst. Så fine og søde, Jeg plukker gerne et par stilke til mine små vaser. De er flotte og søde og enkle at pynte med.

Selvom det blev lidt køligere i løbet af eftermiddagen, sluttede vi dagen udenfor med at grille lidt. Energien var ikke til meget, så i dag blev det til en god grillpølse med kartofler og bønner stegt med frisk rosmarin, citrontimian og citronskal. Og så lige pyntet med at par purløgsknopper.

Har I mon også haft en rigtig god søndag, og nydt det skønne vejr? I morgen skulle det atter blive lidt køligere, men der skal nu nok komme mange varme solskinsdage til sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter