MADBLOG & LIVSSTIL

rodvin-glasJeg har rigtig holdt weekend. Det betyder, at jeg har lavet så lidt som muligt, kun hygget og slappet af. Fredag var jeg inviteret i sommerhus til en skøn middag med den mest lækre lammefilet, af vadehavslam. Det var virkelig lækkert, og tilberedt perfekt. Hyggeligt selskab, god rødvin og hyggesnakke – jeg nød det max.

Resten af weekenden har jeg bla. læst min bog, som lige for øjeblikket er en krimi med kriminalchefen Wallander. Rigtig afslapning.
Romo-Sommerhus-17.06Lørdag eftermiddag, var vi først en tur på stranden og efter en kop kaffe i cafe Skansen i Havneby, var vi en tur i wellness, hvor vi fik fodbad.

cafe-brownie
fodder-fisk-vand2Dog ikke et hel almindeligt fodbad, for det var sammen med de der små fisk, som I sikkert har set, eller måske endda prøvet. Fiskene er Garra Rufa, og de stammer egentlig fra Tyrkiet. Det er en slags sugemalle, med helt specielle salt-enzymer i munden, som de afgiver, når de smånapper i fødderne. Fiskene fjerner det yderste hudlag, så den døde hud kan skrubbes af et par dage efter behandlingen. Og så fjerner fiskene også neglebånd og gør huden blød, en blødhed, der skulle holder sig i et par uger efter behandlingen.
Sjovt at prøve, og lidt sejt synes jeg 🙂
romainesalat-pasta-kylling
Den eneste mad jeg lavede, var en salat lørdag aften. Frisk pasta med ristet  romaine salat, vandmelon, oliven, kyllingekød og lidt andet også. Sammen med en god rødvin, var det et festmåltid som smagte lækkert.

Nu er det søndag aften, og i morgen er det atter hverdag. Men jeg er frisk og klar på nye udfordringer.

Jeg håber alle I andre har haft en lige så god weekend som jeg har haft.
rodvin

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter