MADBLOG & LIVSSTIL

Jeg har ventet på nogle tallerkener de sidste par dage, og så har fragtmanden selvfølgelige været i dag, hvor jeg ikke var hjemme. Jeg troede egentlig han blot satte kassen af i døren, men istedet lå en seddel i postkassen at den kan afhentes på Fragtcentralen i Haderslev. Øv, men jeg må prøve og ringe til dem i morgen, og se om jeg kan lokke dem til at tage den med igen, for de har da helt sikkert en tur mere til Skærbæk i morgen eller overmorgen. Ellers må jeg afsted til Haderslev. Er der ikke også noget med en god café der 😉
Nå, men i dag blev det så ikke på de nye flotte tallerkener. Jeg glæder mig til at vise dem til jer, for de er flotte og maden præsenteres rigtig flot på dem.

I får lige billeder og opskrift på en salat med grønne bønner, som vi fik til aftensmad. Ganske enkel, men god. Nu lige mens jeg skriver, kommer jeg i tanke om, at i morgen kommer der et par kasser fra Årstiderne med frugt og grøntsager. Mums, det er altid skønne kasser. Så mon ikke det bliver til salat igen i morgen.
bonnesalat-feta-40-2
500 gr grønne bønner
1 rødløg
fetaost
purløg
1 lille håndfuld sesamfrø

2 spsk grov sennep
3 spsk hvidvinsbalsamico
1 dl olivenolie
Salt og peber

Bring en gryde med vand og lidt salt i kog, og kom bønnerne i. Lad dem koge 3 min hvis det er frisk bønner, er det frosne, skal de ikke have mere end 1 min. Beregn tiden fra vandet atter koger. Tag bønnerne op af vandet og overhæld med koldt vand. Så kommer den grønne farve rigtigt frem.
Imens de køler af, skæres rødløg i små tern, ligesom fetaosten skæres i små tern.

Læg bønner på et fad, fordel løg- og fetatern over. Bland sennep, hvidvinsbalsamico og lidt salt og per sammen. Hæld olien i en tynd stråle, mens der piskes flittigt, så den bliver tykkere. Smag til.
Hæld dressingen over salaten og slut af med et pænt drys klippet purløg og en lille håndfuld sesamfrø.

bonnesalat-feta-20-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter