MADBLOG & LIVSSTIL

Gourmetophold på Bandholm Hotel

Hvor finder jeg et forkælelsesophold med lækker gourmet mad - altså et rent luksus Gourmet ophold?

Det har vi været på flere gange tidligere, og det må snart være tid igen. Når man som os, elsker at få god og veltilberedt mad, og samtidig holder af at det sker i hyggelige rammer, er det lige med at finde det rigtige.
Denne gang fandt jeg så Hotel Bandholm, der blandt rigtig mange spændende ophold, også udbyder Gourmet ophold. Ja de har også Romantiske Ophold, Queenophold og Gastroophold. Så det er bare at vælge.
Badehoteller er jo meget populære og hvem har ikke tro fulgt med i serien i tv om "Badehotellet", og drømt sig hen på et ophold der. Jeg har ihvertfald. Badehoteller er altså noget helt særligt dansk, som med det samme vækker billeder på nethinden af sommer, sol, strand, afslapning og lækker mad. Badeferie og badehotel - når nu vejret snart bliver rigtig varmt igen. Så skal jeg have sådan en badedragt og blondeparaply som de havde i tv-serien, når jeg vimser ned til stranden, og om aftenen spise i Bandholms  gourmet restaurant 😉

Men det er gourmetoplevelser jeg søger, og hos Hos Bandholm Hotel fra 1886 finder jeg det hele. Her går alt op i en højere enhed. Vi kan blive forkælet helt ud til fingerspidserne og maden er en stor oplevelse i sig selv, så jeg er sikker på, at hotellet med den prisvindende Restaurant Bandholm er det helt rigtige valg til et weekendophold med gourmetmad. Her finder jeg nemlig en omfattende gastronomiske menu og en vinkælder der rummer virkelig mange gode vine.

Hotellet ligger på Lolland og i  et virkeligt smukt område. Selvfølgelig tæt på vandet, for det er jo et badehotel. Jeg fornemmer, at man ligesom kommer ind i en tidslomme af luksus, ro og idyl her. Og så er der Restaurant Bandholm, der er kendt for at benytte lokale råvarer fra verdenskendte lollandske producenter, tilberedt med kærlighed og kreativitet og serveret i smukke og stemningsfulde lokaler ved havet. Det lyder bare godt - gi´r du mig ikke ret i det?
Åh jeg kan allerede se mig selv sidde i restauranten med rustikke stoftapeter og de funklende lysekroner, mens vi får serveret den ene fantastiske ret efter den anden.

Jeg er også sikker på at de lever op til det de skriver, for på TripAdvisor er de for andet år i træk kåret til Danmarks bedste hotel og restaurant, og det er ud fra hvad tidligere gæster har skrevet om stedet.

Deres Menukort  er stort og det er svært at vælge hvad der er bedst.

Retterne på menukortet, og også menuen til Gourmetopholdet, indretter sig selvfølgelig efter årstiderne og hvad der kan skaffes af lokale råvarer. Lige nu kan jeg se at der serveres :

  • Jomfruhummer, Consommé jomfruhummer og ærter
  • Havtaskekæber, Orange beurre blanc og hokkaido
  • Fasanrilette, Boullion på svampe og æggeblomme confit
  • Dekonstrueret boerewors roll, Salvie og sydafrikansk sheba
  • Lammekrone, Fudge på timian og pastinak
  • Mandelbro, Blå kornblomst og æble fra BandholmFrozen summer, Hyldeblomst, lavendel og kærnemælk

Gourmetmenuen serveres med sommelierens vinmenu, snacks, frisk hjemmebagt brød, økosmør og urtesmør.

Mit mundvand løber, - jeg ved ikke hvad dit gør.

Hold da lige maule, hvor lyder det lækkert.  Spise og nyde, og så overnatte i et af de smukt indrettede værelser, er da bare wauuu. Nårh ja, så er der også et overdådigt morgenmåltid inden vi igen skal hjem. Hvem kan ikke li´ sådan et ophold? Ja vi er ellevilde efter at prøve.

  

Jeg har såmænd også luret lidt på deres Jule- og deres Nytårsophold. Det ville nu ikke være så tosset at holde højtiderne der.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *